Hilal sonuçtan çok memnun

Tecno Camon 30: Bildirim ve Kamera Sorunları

07 Ekim 2024 12:39

Tecno Camon 30 fotoğraf özellik bilgisi kapatma hakkında şikayetim var

Tecno Camon 30 telefonumun fotoğraf çekince altında beliren özellik bilgisini kapatamıyorum. Her seferinde kesmek zorunda kalıyoruz. Bu da kaliteyi düşürüyor. Bunun bir çözüm yolu yok mu? Bir de kamera çekimi çok kötü onun için bir şey yapılamaz mı bildirim çok küçük geliyor. Bazı uygulamalarda bildirim gelmiyor bildirim izini verildiğini halde bir de WhatsApp kanallarında gelen bildirimlerin sesini sürekli değişiyor. Ben ding bildirim sesi yapıyorum ertesi gün tekrar varsayılan bildirim sesi oluyor Instagram kanal bildirimler gelmiyor

07 Ekim 2024 13:01 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

07 Ekim 2024 13:31

Mustafa sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 13:19
"Hemen dönüş sağlandı sorun giderildi. Teşekkürler..."
Emrah sonuçtan çok memnun

Tecno Camon 30 Fotograf Bilgisi Kapatma

30 Eylül 2024 14:37
"Sorunun çözümü basitmiş ama ayarlardan bulamadığımız için buraya yazdık. Hemen geri dönüş sağlayıp sorunu çözdüler. Teşekkürler."
Mustafa sonuçtan çok memnun

03 Mayıs 2025 16:14
"Bizimle irtibata geçip yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz"
Fotoğraf Özellik Bilgisini Kapatamama Sorunu Can Sıkıyor
Yaşar sonuçtan çok memnun

13 Ekim 2024 19:52
"Öncelikle beni arayan temsilciye, sabrına nazikliğine ve firmaya teşekkürler"
Özlem sonuçtan çok memnun

12 Ocak 2025 18:11
"WhatsApp ekibinden Eren bey ve Arayan hanımefendi ismini unuttum çözüm sürecini çok hızlı bir şekilde halletti. Kamera / yukarıdaki oka basın / filigran/ yazıları kapata basarak çözdük. Aynı şikayetten muzdarip olanlar yetkiliye ulaşıp çözüme kavuşabilirler. Teşekkür ediyorum tecno"