Merve sonuçtan çok memnun

Tecno Camon 20pro Ekranda Bildirim Yazıları Gitmiyor

14 Eylül 2024 22:56
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Sorun giderildi tekrar edip etmediğini zaman gösterecek, teşekkürler”

Tecno Camon 20pro telefon kullanmaktayım, ekrana gelen bildirimler yazılar ekranda takılı kalıyor yaklaşık 1 dakika boyunca, bundan çok rahatsız oluyorum, yardımcı olur musunuz? Ayarı nasıl değiştirebilirim? Bunun bir çözüm muhakkak vardır ivedilikle geri dönüş beklemekteyim.

27 Kasım 2024 20:19

Tecno Camon 20pro telefonumda ella adında bir uygulama yüklü, benim rızam dışında telefona kendi kendine yüklenen bir özellik. Sürekli bildirim halinde ve benim telefondaki tüm verilerime erişim izni var hiçbir şekilde izinleri kaldıramıyorum ve uygulamayı silemiyorum. Bu telefonu aldığımda beri 3 defa sorun yaşadım, gerçekten aldığıma pişman oldum. En kısa sürede tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum sorunun giderilmesini talep ediyorum.

16 Eylül 2024 09:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

16 Eylül 2024 14:15
17 Eylül 2024 13:22
28 Kasım 2024 10:55
28 Kasım 2024 14:53
Merve
28 Kasım 2024 14:57

Sorun giderildi tekrar edip etmediğini zaman gösterecek, teşekkürler

28 Kasım 2024 15:01

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Leleyna

Sorununuz nasıl çözüldü bende aynı sorun var bende çıldıracağım artık

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Bildirimler Ekranda Uzun Süre Kalıyor, Kullanımı Zorlaştırıyor

20 Ekim 23:20