Mehmet sonuçtan çok memnun

15 Ekim 2024 10:46
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Gayet güzel görüştüler güncelleme yaptım şu an telefon çok güzel oldu teşekkürler tecno”

Tecno Camon 20 Pro için güncelleme gelmiş ama çevrim içi güncelleme yerinde var olmasına rağmen hala yapamıyorum. Ayarlar bildirimi gelmiş ama girince güncelleme yok diyor. Android 14 bu telefonlara gelecekti, neden gelmedi? Lütfen yetkililer destek olabilir misiniz? Bu sorunu herkes yaşıyor.

15 Ekim 2024 10:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

15 Ekim 2024 13:49
15 Ekim 2024 17:19
16 Ekim 2024 10:26
05 Kasım 2024 14:00

05 Kasım 2024 14:04

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Mert sonuçtan çok memnun

16 Nisan 2024 17:55
"Teşekkürler arayan kişi çok kibar bir dille her şeyi açıkladı."
Arda sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2024 16:13
"Teşekkürler tecno Camon"
Fırat sonuçtan çok memnun

28 Eylül 2024 20:23
Özgül sonuçtan çok memnun

08 Mayıs 2024 19:59
"Telefonumdan zaten çok memnundum. Müşteri temsilcimin de çok kısa bir sürede iletişime geçmesi ve ilgili olmasına daha da çok memnun kaldım. Teşekkürler Camon ailesi"
Tecno Mobile Android 14 Güncellemesi
Özcan sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2024 20:14
"Şikayetimle ilgili geri dönüşünüz ve sağladığınız bilgi için teşekkür ederim. Android 14 güncellemesini Eylül ayı içerisinde alacağımızı öğrenmek beni memnun etti. İlginiz ve desteğiniz için tekrar teşekkür ederim."
Tecno Camon 20 Pro Güncelleme Sorunu - Android 14 Güncellemesi Gelmedi
Tecno Camon 20 Pro Güncelleme Sorunu - Android 14 Güncellemesi Gelmedi