Veli sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 00:57

Technopat adlı Forum sitesinde üyeliğim bulunuyor. Artık kullanmak istemediğimden hesabımı silmek istedim ama bir de ne göreyim 21. Yüzyıla gelmişiz ama bu sitede hesap silme yok! Bir de ölümü gösterip sıtmaya razı eder gibi kurallara yazmışlar hesap silinmez ama kullanmamayı tercih edebilirsiniz diye. Destekten de özellikle rica ettiğim halde isteğimi yerine getirmeyip hesap anonimleştirme özelliği üzerinde çalışıyoruz deyip bileti de çözüldü diyerek kilitlemiş. Kimsenin hesabı kimsenin babasının malı değil isteyen siler isteyen silmez sen kurallarına ne yazarsan yaz, acilen hesabımın silinmesini istiyorum derhal! Rıza metnine onay vermiş olsak bile ben rızamı geri çekiyorum ve silinmesini istiyorum bu da hakkım buyurun.

Soner
Soner

Haklısınız. Hayatımda Technopat Sosyal kuralları kadar kasıntı, gereksiz yere saçma, moderatörleri bu denli havalı görünmeye çalışan başka bir Forum sayfası görmedim. Üyeliğimin şifresini unuttum, farklı bir e-posta adresi ile giriş yapmaya çalıştığımda çoklu üyelik sebebiyle üyeliği engelliyorlar. Destek de alamıyorsun, hesap da kapatamıyorsun. Saçmalıkta sınır yok.

Larissone
Larissone

Merhaba ben hesabımı silmek istiyorum ama nasıl silindiği hakkında bir fikrim yok, silince sorulan soruda siliniyor mu?

Soner sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 23:26
Technopat.net Üye Olamama Sorunları
Technopat.net Üye Olamama Sorunları
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Hesap Çıkış Sorunu: Platforma Erişim Engeli

15 Ocak 2025 00:54
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Technopat Forumunda Aşırı Katı Kurallar Ve Keyfi Moderasyon Sorunu

07 Eylül 2025 12:35