Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon TCL Android TV Bitmeyen Sorunlar

28 Ağustos 2024 00:33

TCL 50C725G marka televizyon aldım, aldığımdan beri sorunları bitmedi, bin pişman oldum aldığıma. Kasma ve donmalardan sonra şimdi de kanallarda sinyal yok hatası alıyorum, birkaç kanal çekiyor, yarısı çekmiyor. Bazen durduk yere çalışan kanallarda da 'sinyal yok' yazısı geliyor. Parazitlenme oluyor. Uyducu çağırdım, sinyal kalitesinde bir sıkıntı olmadığını söyledi. Arka anten kablosunu çevirince bazen geçici olarak düzeliyor. Araştırdığımda bu sorunu yaşayan birçok kişi olduğunu gördüm. Bu TV'yi aldığıma pişman oldum.

Yorumlar (7)

Emrah

Servis kaydı açmıştım, geleceklerken arayıp sorun ne dediler. Anlattım, dediler ki: TCL TV'lerde sinyal kalitesi %80'inin altına indiğinde kesinlikle sinyal almaz, siz dışarıdan uydudan anlayan birini getirtip sinyal seviyenizi %80 üzerine çıkarmanız gerekmektedir. Başka TV'ler %80 sinyal altında çalışır ama TCL'ler çalışmazmış.

Ahmet

Deseydiniz keşke şimdiye kadar nasıl çalışıyordu diye, ben TV yi alalı 2 yıl oldu 2 aydır bu sorun var. Ayrıca sinyal de problem yok

Emrah

Merhaba çözüldü mü aynı sorun bende de var

Ahmet

Servis bir takım güncellemeler yapmış şu an yayında sorun yok ama kanal değişiminde önceki hızlı geçiş yok

Ahmet

Servis aldı götürdü kontrol için gelişmeleri yazarım

Muhammet
Muhammet

Merhaba bende de aynı sorun var çözüm bulabildiniz mi

Ahmet

Bu markanın genel sıkıntısı bu sanırım güncelleme ile alakalı, ne hikmetse 2 gündür çalışıyor kanallar, servis aradık tenezzül etmediler daha, TV'deki kasmayı uygulamadan kaynaklı diyen bir servisten bir şey beklemiyorum. Ben ümidi kestim bu TV'den. Sizde şu an devam ediyormu sıkıntı?

24 Kasım 2024 15:03
TCL QLED TV'de Sürekli Donma Ve Performans Sorunları
Beraat sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyonumda Kanal Sıralaması Ve Görüntü Sorunları Can Sıkıyor

27 Haziran 2025 13:50
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

TCL TV De Sinyal Yok Şikayeti

05 Ağustos 2024 12:28