Tolga sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon Media Markt'tan Aldığım 65C735 QLED TV'de Hızlı Hareketlerde Kayma Oluyor

06 Ağustos 2023 21:46

TCL 65c735 ss6 ürününde, Media Markt'ten aldığım ilk günden itibaren, futbol ya da aksiyonlu sahnelerde, hızlı hareketler olan sahnelerde, hareketlerinde kaymalar, bulanıklaşmalar ve bozulmalar rahatsız edecek boyutta meydana gelmektedir.

Spor modunda bile maçlarda görüntü kayması ve topta takılmalar mevcut. Play station oynarken forma renkleri bile birbirine girmekte, oyuncular flu görünmektedir. Bilkom'a şikayet edildi ancak 5 Ağustos'ta gelen fen elektronik yetkili servisi m*** g*** Kanal 7'deki bulanıklığı görmesine rağmen ben bir şey görmüyorum, yazılım atıyorum dedi, yazılım attıktan sonra düzeldi mi şimdi diye sordu. (aynı kişi 170 liralık akım korumalı prizi 400 liraya satmış, faturasını da kesmemiştir).

Yazılım attıktan sonra, Tüketici Mahkemesi'ne başvurabilirsiniz demiştir. Yazılım sonrasında hiçbir şey değişmemiştir. Ürünün değiştirilmesi ve zararımın karşılanması için için Tüketici Mahkemesi'ne 2023/0529.1914 başvuru numarası ile başvurdum. Bilginize.

profile profile
29 Ağustos 2023 16:27 (Şikayetten 22 gün sonra)

Ragıp
Ragıp

Hep aynı sorunlar kesinlikle arkasında durmuyorlar ben bin pişman oldum

Tolga
Tolga

Cevap verme lütfunda bile bulunmuyorlar.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 13:04
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2023 23:55
Bilkom Değişim Talebi Kabul Edilmedi
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 22:36