Sezer sonucu yetersiz buldu

TCL Telefon TCL S600 Kulaklık Arızalı Değil Diye Geri Veriliyor

14 Şubat 2024 01:44

Hepsiburada üzerinden TCL marka S600 kablosuz kulaklık aldım. İlk başlarda memnundum. Arıza vermeye başladı. Nasılsa garantisi var diye sıkıntı yapmadım. Daha sonra anlaşmalı olduğu için yaşadığım yerde bulunan KVK servisine götürdüm. Ertesi gün arıza onarıldı diye aradılar. Gittiğimde hiçbir işlem yapılmadığını ve sağlam olduğunu söylediler. Kendilerine "kulaklığın telefona bağlanma ve bağlandıktan sonra kopma sorunu olduğunu, %100 şarj gösterirken 15 dakika içinde %10'a düştüğünü, bazen şarj almadığını ve arızalı olduğunu" söyledim. İlgili serviste çalışlan teknisyen denediklerini ve testten geçtiği için firmaya gönderemeyeceklerini, firmanın bu şekilde kabul etmediğini söyledi. Tekrar etmesi durumda nasıl ispatlayabilirim diye sordum. Herhangi bir cevap vermedi. Çünkü ses olayını video vs şeklinde kanıtlama şansım teknik olarak yok. Tek söylediği şey kulaklık tam bozulana, ses gelmeyene kadar kullanacakmışım ki geldiğinde testleri geçemeyince ancak firmaya gidebilirmiş. Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım. Kulaklık arızalı ve daha da arızalanması gerektiğine benzer bir cevap alıyorum. 1 aydır ürünü kullanamıyorum. İlk aldığım TCL üründü ve son olacak. TCL'yi sırf servis ağına ya da servis kurallarına kalsa asla tercih etmem. TCL pişmanlıktır.

06 Mayıs 2024 00:49

TCL Telefon TCL S600 Bluetooth Kulaklık Şarj Problemi