Buke sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 13:28

Aşağıdaki mailim TCL olarak Servislerinden şikayetçi olmama rağmen kayıt açmadıkları gibi Adana yetkili servisi sıfırıyla değiştik dediği için işlem bile yapmadılar. Bu marka gerçekten pişmanlık. Resimlere bakınca ürünün sıfır olmadığını herkes anlayabilir ama teknik servis ve TCL umurunda değil.

Faturası ve 2 ayrı servis kayıt bilgileri bulunan 04/09 tarihli fatura ile alınmış urunu 2 defa Adana yetkili servisinize gönderdik. Arıza bilgileri ve yapılan işlemler yine ekte mevcuttur. Urunu 2 ay oldu. Alalı ve sadece 15 gün kullanabildik. 2. Defa servise gönderdiğimizde kullanıcı hatası denildi ve 2200 TL karşılığında gövde kısmının değişeceği bilgisi verildi. Onayladık ve ödemeyi yaptık. Ürün elimize dun ulaştı ve değiştirilen gövdede markasi TLC olmayan bir ekran koruyucu ve resimlerde de göreceğiniz üzere kullanılmış lekeli bir gövde takılıp gönderilmiş. Yetkili servisi aradığımda ürünün eski bir ürünle değişiminin söz konusu olmadığını söyledi ve urunu yine gönderin dedi. Dalga geçer gibi. Henüz kullanmadığım ürüne neredeyse saatin fiyatı kadar servis ücreti istendi hem de kusurlu eski ürün gönderildi. Ürünün değişimini talep ediyorum

07 Temmuz 2024 16:37

TCL Akıllı Saat Sudan Etkileniyor Ve Fahiş Ücret İstiyorlar

17 Temmuz 2025 13:39
Mert sonuçtan hiç memnun değil

TCL Akıllı Saat Ve Hayal Kırıklığı: Müşteri Hizmetlerinde Beklenmedik Deneyim

10 Mart 2025 22:47
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 20:42
Barış sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 08:24