TCDD  E-bilet Mağduru!

Der
16 Eylül 2024 19:18

Biz 3 tane bilet aldık. Kardeşimin ikinci adı yazılmadı diye e-biletten girişte zorluk çıkarttılar.
Biz dedik ki t. C. Numarası yazılı, kimlikte fotoğrafta belli hiçbir yerde problem yok burada niye var dedik bayan dedi ki anlıyorum ama olmuyor dedi. Yeni bilet almalısınız dedi. Dönüşte de yeni bilet almalısınız dedi. Biz dedik ki dönüşün biletini düzeltebiliriz dedik problem yok orada dedik.

Ben çok sinirlendim bu sistemden!

Birincisi bu uçak bileti değil, ikincisi insandan daha fazla para almaları için bunu yapıyorlar burda çok büyük haksızlık var.

Hem de e-bilet programı cep telefonda çok problem yaptı zaten bizim kimliklerini almadı t. C. Numarayı tanımak istemedi. Oda doru çalışmıyor çok hatalı.

Hem e-biletiniz doğru düzgün çalışmıyor hem de ufak bir şeyden problem yapıyorsunuz.

Burda büyük haksızlık var. İnsanlarla oynuyorsunuz. Hem de cebimden fazla para alıyorsunuz

Avrupa'da böyle bir şey yoktur! Biletini al bin tirene. Sana ismini kimse sormuyor! Tamam sizin cevabınız biz Avrupa değiliz diyeceksiniz. Ne olursa olsun ama insanlardan fazla para çıkartmak için cebinden böyle oyunlar oynamayın.

Orada yüzüne bakıyorlar ve kimlik numarana hepsi bu. Vay efendim ikinci soyadın eksikmiş filan fistan böyle şey yok. Bu ne saçmalık

Beni şikayetim için aramayın! Sinirlendim! Ben yeni bilet aldım beni o 5 euro Fakir etmez! Ama bilin ki sizi de o 5 euro fazla aldığınız para zengin etmez!
Hakkımı helal etmiyorum size!

Sistemlerinizi düzgün yapın çok hatalıdır ve bazı kontrol davranmanız da saçmalık! İnsanların yolculuğunu burnundan getirmeyin! Bir daha yazarsam bunları bilin ki her zaman Şikayetvar'a yazarım!

Ozge sonuçtan memnun

Ozge
18 Şubat 23:32
"Aylardır beklettiğiniz için teşekkürler edilmesi zor oluyor"
TCDD Bilet İadesi Sürecinde Yaşanan Zorluklar
Omer sonuçtan hiç memnun değil

Omer
30 Ocak 00:23

Tren Bilet Sisteminde Ailece Yan Yana Oturamama Ve Kimlik Kontrolü Sorunu

Enis
30 Haziran 18:18
Azime sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kesilen Bilet Ve Gişe Çilesi

Azime
11 Aralık 2024 20:55
Yanlış Kesilen Bilet Ve Gişe Çilesi

TCDD Uygulaması Hatası Nedeniyle Bilet Mağduriyeti!

Emine
30 Haziran 13:38