Ezgi sonuçtan çok memnun

Tavuk Dünyası Yemekten Solucan Çıkması

Tavuk Dünyası Yemekten Solucan Çıkması
11 Haziran 2024 19:14
Ezgi'nin Teşekkür Mesajı
“İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Marka müşteri temsilcisi aracılığıyla ulaştı. Hanımefendiye özellikle ilgisi için ayrı teşekkür ediyorum”

Antares tavuk dünyasına 11 Haziran saat 17.00 gibi iki kişi yemek yemeye gittik salatanın içinden solucanlı domates çıktı. İlgili müdür ise pazardan hiç mi domates almıyoruz ne var bunda çalışanlar üçer beşer bakmadan domatesi koymuştur gibi talihsiz açıklamalarda bulundu. Tavuk Dünyası gibi bir işletmenin yemekten solucan çıkması durumunda yaptığı bu açıklamalar hiç tatmin edici değildi. Uzatmadan kusura bakmayın demek ya da herhangi bir telafi yoluna gitmek bu kadar zor olmamalıydı. Domatesi gösteriyoruz nedir bu diyoruz bariz solucan ya gibi lakayıt bir cevapla karşılaşıyoruz. Çok garipti. Solucanlı yemeklere para vermek ve üstüne ilgisiz tavırlarla karşılaşmak istemiyorsanız gidilmemeli

13 Haziran 2024 17:05 (Şikayetten 1 gün sonra)
25 Eylül 2024 16:14

Değerli Misafirimiz Ezgi Hanım ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

Ezgi
Ezgi
25 Eylül 2024 16:21

Kübra sonuçtan memnun

06 Ocak 2024 01:03
"En kısa zamanda iletişime geçip özürlerini ileterek, aynı şubede ikramla telafi etmek istediler. Denetimle aynı sorunun yaşanmayacağını belirttiler. İlgileri için teşekkür ederim"
Uğur sonuçtan çok memnun

10 Ocak 2024 10:57
Çise sonuçtan memnun

31 Mayıs 2024 08:25
"Hızlı ve etkili geri dönüş aldım. Teşekkür ediyorum."
Tavuk Dünyası Küflü Ve Kıl Dolu Salata
Emir sonuçtan çok memnun

25 Nisan 2025 20:17
"Şikayetimle ilgilenen ve çözüm odaklı ve anlayışlı bir yaklaşım gösteren Temsilci D**** Hanım'a Teşekkür ederim"
Emre sonuçtan çok memnun

06 Ocak 2024 23:52
"Umarak bir daha bu duruma düşmeyiz. Teşekkürler..."