Tatilimo.com Tatilimo Firmasının İade Ücretlerinin Ödemesini Yapmaması

Tatilimo.com Tatilimo Firmasının İade Ücretlerinin Ödemesini Yapmaması
12 Eylül 2024 14:29

31 Temmuz 2024 tarihinde Alanya Simurg Halal Luxury Hotel internet sitesinden rezervasyon yapmak istedim direk Tatilimo acentasına yönlendirdiler. 13-17 Ağustos 4gece 5gün kredi kartından ödeme yaparak rezervasyon yaptırdım. 13 Ağustos günü otele giriş yaptığımda anlatıldığı gibi 5 yıldızlı otel konseptini sağladığını göremedim her şeyi çok kötüydü. O gün acente ile görüşüp 1 gün kalıp rezervasyonu iptal ettirip 14 ağustosta otelden çıkışımızı yaptık. Rezervasyonu iptal eden görevlilerin dediği ücretin 7 ile 21 gün içerisinde hesabınıza yatacağı şeklindeydi. 7 günden sonra her acenteyi aradığımda, sizin ödemeniz için talimat verdik sırası geldiğinde ödeme yapılacaktır diyerek oyaladılar. Şu gün itibariyle 29 gün oldu hala iade yapılmış değil. Mağdur ediliyorum. Artık hukuki olarak her yere başvuru yapacağım.

profile profile profile
22 Ağustos 10:47 (Şikayetten 11 ay sonra)

Değerli misafirimiz; Yaşadığınız olumsuzluklardan dolayı özür dileriz. İletişim bilgilerinizi iletirseniz size en kısa sürede yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Sorununuzu en kısa sürede çözmek için 0850 533 33 39 hattımızdan bizi arayabilirsiniz.

Safiye

Para iadesi alabildinizmi

Kamil sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 11:29
Merve sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 16:27