Emine sonuçtan hiç memnun değil

Tatilbudur 5-12 Temmuz Ankara Çıkışlı Büyük Balkan Turu

14 Temmuz 2024 21:07

5-12 Temmuz tarihli Ankara çıkışlı otobüslü büyük balkan turuna katıldık. Kızılay merkezden tur programında 14:30 alınacağı yazılı olmasına ve 1 gün önce Kızılay merkezden bineceğimizi söylememize rağmen, buluşma yerinde 14:25 te olduğumuz halde, otobüs ve bekleyen kimse yoktu. 5 dakika bekledikten sonra, rehberi aradığımızda çıktıklarını belirtti ve bize Akköprü taraflarında olduklarını, taksiye atlayıp gelmemiz söylendi. Bir şekilde taksiye binip, acele şekilde konuma ulaştık. Rehber bizi gördüğünde ne bir özür, ne de kusura bakmayın dendi. Bize ben sizi başkasıyla karıştırdım dendi. Daha yolculuk başlamadan bu şekilde bir başlama oldu
. Kapıkule sınır kapısına ulaşmadan 4 kere mola verildi. Bunun sebebinin rehberimizin rica üzerine geldiği ve fazla Balkanları bilmediği için diğer İstanbul çıkışlı otobüsü beklemesiydi. Bu fazla molalardan dolayı, Kapıkule sınır kapısına ulaşmamız uzun sürdü. Bu sebepten Bulgaristan da tur programında yazan yerlerden sadece 2 tanesi görüldü ve Sırbistan daki otele yetişmemiz gerektiğini belirtti. 30 saatlik yolculuktan sonra, Sırbistan a ulaşıldı. Sırbistan Kalesinde nde diğer otobüsteki rehber açıklama yaptı ve Sırbistan da sadece kale gezildi. Sırbistan ve Bosna Hersek deki otellerde yeterli yemek yoktu. Tatlı ve kahvaltılıklar 45 kişi için birer tabaktı. Sonra gelenlere yetmiyordu. Sanki oteldekilerin bizi istemiyormuş ve zorla yapıyormuş gibi halleri vardı. Boşnak gecesi sadece 3 kişi,2 tane oyun oynadı. Şaka gibi bir Boşnak gecesi. Tatilbudur dan buradaki oteller için anlaşmasını gözden geçirmesini rica ediyorum. Kısacası rehberimiz, Balkan Turu için yeterli donanıma sahip değildi ve bizi çoğu yerde açıklamasız bıraktı, yönlendiremedi. Programda yazılı yerlerin çoğu görülmedi. İnsanlar bu turlara, maddi -manevi harcamalar yapıyorlar. Belki de ömürlerinde bir kere gelmiş oluyorlar. Bu turların bilen kişilerle yapılmasını ve program yetişmiyorsa yazan yerlerin tur programında çıkarılmasını rica ediyorum. Bu şekilde olunca güven zedeleniyor ve bir dahaki sefere bu firmalardan tur almak insanları düşündürüyor.

15 Temmuz 2024 09:08 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

15 Temmuz 2024 17:31

Değerli Misafirimiz , Tarafımıza iletmiş olduğunuz görüşlerinize istinaden sizlere, belirtmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamamaktayız. Sizlere ulaşabileceğimiz numaranızı bizlerle paylaşmanızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

Emine
Emine
16 Temmuz 2024 13:45

İlk aşamada numaramı vermiş bulunmaktayım. Yoksa ilan yayınlanamaz. Herkese mi ulaşılamıyor. Hepsine vermiş olduğunuz numaradan ulaşamıyoruz yazmışsınız. 3 gün oldu hala dönen olmadı. Aynı turda birlikte olduğumuz, Tatilsepeti'nden alan arkadaşlara dönüş sağlanmış. Bu tutumu anlamış değilim.

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Tatilbudur Tatil. Budur "Büyük Balkan Turu"

15 Temmuz 2024 18:52
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Tatilbudur Büyük Balkan Turu Kabusu: Rehber Ve Güvenlik Sorunları!

08 Eylül 2024 17:23

Büşra