Asena sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 13:15

04.08.2024 tarihinde 20.30'da Tarihi Safranbolu Fırını, Şair Arşi Caddesi'nde bulunan şubesinden 5 çeşit meze aldım. Almış olduğum mezelerden buğdaylı tavuk salatasında kötü bir tat olması sebebiyle yemeye devam etmedim. Fakat ıspanaklı yoğurtlu mezenin içinden bir serçe parmak uzunluğunda 'ağaç dalı' çıkması sebebiyle yemeye son verdim. Buna rağmen bulanıklık, baş dönmesi ve halsizlik ile başlayan şikayetlerim sabaha karşı defalarca kusma ve bayılmalar ile sonuçlandı.

Doktora gittiğinde ilgili durumun ıspanak zehirlenmesinden kaynaklandığını, iyi yıkanmamış ıspanak sebebiyle üzerinde bulunan tarım ilaçlarının aktif olarak midemde etki gösterdiğini öğrendim. Serum ile birlikte devam eden bu zor süreci atlatır atlatmaz ise Tarihi Safranbolu Fırını ile iletişime geçmiş bulunmaktaydım. Fakat 2 gündür tarafıma herhangi bit arama ve dönüş sağlanmadı.

Mezenin içerisinden çıkan ağaç dalı, tarafına uygulanmış olan tedavi ve almış olduğum ilaç ile serumlar ekte belirtilmiştir.

İlgili konuda yasal işlem başlattığımı belirtmek isterim.

Arif sonuçtan memnun

24 Kasım 2023 19:58
"Beni içinden çıkan uygun olmayan malzemeden çok şubenizin umursamazlığı ve hatayı kabul etmemesi hayrete düşürdü. Teşekkürler..."
Tarihi Safranbolu Fırını Ürünü İçinden Pis Madde Çıktı
Tarihi Safranbolu Fırını Ürünü İçinden Pis Madde Çıktı
Şebnem sonuçtan çok memnun

22 Mayıs 2024 21:01
"İlginizden dolayı teşekkürler"

11 Ocak 2024 22:51
Tarihi Safranbolu Fırını Safranbolu'da Ki Kıllı Şöbiyet
Mihrican sonuçtan hiç memnun değil

Doğal Yeşil Fırın Pasta (Adana) Adana Yeşil Fırını Gıda Zehirlenmesi

05 Ağustos 2024 12:44