Tamer Tanca Bursa Zafer Plaza Alınan Ayakkabının 7 Günde Deri Kusması

29 Mayıs 2024 17:37

Tamer Tanca'dan Bursa Zafer Plaza mağazasından 03.03.2024 tarihinde nişanım için aldığım ayakkabıyı toplamda 7 gün boyunca giydim. Beyaz derinin kusması sonucunda 26.04.2024 tarihinde Bursa Zafer Plaza mağazasına teslim ettim. Hiçbir form verilmemesi üzerine size dönüş sağlanacaktır denildi, ancak dönen olmadı. Aldığım mağazayı bugün aramam üzerine, ürünün ellerinde olduğunu ve reddedildiğini söylediler. 05.05.2024 tarihinde bana hiç kimse dönmedi. Marka olarak nitelendirdiğimiz bir firmanın ayakkabısı nasıl 7 günde giyilemeyecek hale gelebilir? Dönüş yapılacak denilmesine rağmen kimse nasıl dönmez? Mevcut borcu varken ben nasıl bu ayakkabıyı kullanabilirim? Bir daha alışveriş yapmamız mı lazım? Böyle bir durum karşısında kimse benim sorunumu çözemiyor. Dönüş sağlamıyorlar. Ayakkabı ne yağmur ne çamur görmüştür. Hiç kimseye bu firmayı tavsiye edemem, alışveriş yapın diye.

Melih
Melih
07 Haziran 2024 00:36

Hiçbir şekilde dönüş olmadı üstelik kullanmadığım ayakkabı tüketici hatası diye söylediler ayakkabı mağazalarında geri almayacağım kimseye de tavsiye etmiyorum

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
07 Temmuz 2024 14:31
Bunyamin sonuçtan hiç memnun değil

Bunyamin
09 Mayıs 2024 19:10
Tamer Tanca İade Kabul Etmiyor
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 23:24
Tamer Tanca Kusurlu Ürün Satıyor Ve İade Almıyor
Gamzenur sonuçtan hiç memnun değil

Gamzenur
28 Ağustos 2024 16:47