5 Barış sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir. Çözüldü Barış 21 Kasım 2024 13:54 6 "Teşekkürler sorun çözüldü" Barış Şikayetini Yayından Kaldırdı
5 Birhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir. Çözüldü Birhan 20 Kasım 2024 02:52 19 "Teşekkürler" Birhan Şikayetini Yayından Kaldırdı
5 Rasim sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir. Çözüldü Rasim 20 Kasım 2024 01:54 17 "Teşekkür ederim" Rasim Şikayetini Yayından Kaldırdı
5 Abdullah sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir. Çözüldü Abdullah 15 Kasım 2024 00:42 39 "Teşekkür ederim" Abdullah Şikayetini Yayından Kaldırdı
5 Erdem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir. Çözüldü Erdem 13 Kasım 2024 23:32 163 "Teşekkür ederim" Erdem Şikayetini Yayından Kaldırdı
5 İlkay sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir. Çözüldü İlkay 13 Kasım 2024 23:31 - "Teşekkürler" İlkay Şikayetini Yayından Kaldırdı
5 Muhammed sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir. Çözüldü Muhammed 13 Kasım 2024 23:17 99 "Teşekkür ederim" Muhammed Şikayetini Yayından Kaldırdı