Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Tag 3D Filament Müşteri Memnuniyetini Hiçe Sayıyor!

Tag 3D Filament Müşteri Memnuniyetini Hiçe Sayıyor!
23 Ağustos 2024 22:43

Tag Filament'ten beğendiğim renkleri denemek için 3 farklı deneme paketi sipariş verdim. Sipariş öncesinde web sitelerindeki numaradan ulaştım ve talep ettiğim renklerin gönderilip gönderilemeyeceğini sordum. Gönderebileceklerini ve sipariş notuna yazmamı istediler. Sonrasında detaylıca not yazdım ve siparişi verdim.
Sipariş elime ulaştığında sipariş verdiğim renklerle alakası olmayan ürünleri görünce şaşırdım. Sonuçta kullanmak istediğim ve beğendiğim filamentleri denemek isterim ve birçok farklı firmadan da aynı şekilde deneme ürünleri sipariş ettim, hiç birinde sorun yaşamadım. Firma ile iletişime geçmeye çalıştığımda herhangi bir dönüş alamadım. Sonraki gün tekrardan iletişime geçmeye çalıştım ve yine dönüş alamayınca en azından gelen filamentlerin kalitesine bakayım diye paketlerini açtım. Kumpasla ölçtüğümde filamentin kalınlığının toleransların dışında olduğunu fark ettim. 1.75 mm olması gereken filamentlerde 1.53 mm boyutlarında bölgeler olduğunu gördüm. Ölçüm görselini de ekledim.
Bu sorunları tek tek belirtmeme rağmen, geri dönüşleri "bizden bir daha sipariş vermeyin" şeklinde oldu.
Sonrasında da WhatsApp üzerinden beni engellediler :)
Firmanın müşteri memnuniyeti tam olarak anlattığım şekildedir.

08 Temmuz 2025 23:55 (Şikayetten 10 ay sonra)

İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Tag Filament Siparişim Günlerdir Kargoya Verilmedi, İletişim Yok

28 Ağustos 2025 10:23

08 Temmuz 2025 23:12

02 Kasım 2024 15:16
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 11:02

28 Mart 2024 15:10