Tülay
14 Şubat 2024 16:53

11 Şubat'ta Migros'ta orta stantta satışa sunulan Tadelle bitter 30 gr çikolatadaki küf tadının, markaya yakışmayan, güveni sarsan ve sağlığı tehlikeye atan ciddi bir durum olduğunu düşünüyorum. Aldığım her ürünün son kullanma tarihine bakan biri olarak, paketin üzerinde 11.01.2025 tarihinin basılı olduğunu görerek almıştım. İnsan sağlığını bu şekilde nasıl tehlikeye atabilirsiniz? Aralık 2022 tarihinden bu yana aynı şikayetlerin söz konusu olduğunu görüyorum ve o zamandan bugüne demek ki hiçbir dikkat ve özen gösterilmemiş ki bugün yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Bu durumla ilgili olarak şirket yetkililerinin acilen harekete geçmesi ve piyasadaki çikolataların toplanarak, yeni üretimlerde kullanılan malzemelere özellikle dikkat edilmesinin zorunlu olduğunu düşünüyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne elimdeki numune ile başvurmayı düşünüyorum.

14 Şubat 2024 16:56 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Tüketicimiz, Şikayetiniz ile ilgili gerekli prosedürler uygulanmaya başlamıştır. 24 saat içinde konu ile alakalı sizinle iletişime geçip gerekli işlemler başlatılacaktır. Saygılarımızla, Sagra Grup

İlker
14 Aralık 2023 21:05

15 Ekim 2023 23:47
Mayıs 2024 SKT'li Tadelle Çikolata Küflenmiş!
Mayıs 2024 SKT'li Tadelle Çikolata Küflenmiş!
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Son Kullanma Tarihi Geçmemiş Tadelle Çikolatada Küf Şoku

Doğan