Serdar sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 13:32

2016 Model sym HD2 200İ Sahibi olarak söylemek isterim ki dertleri bitmiyor.
Sürekli bir parça sıkıntısı, kronik arızası derken artık iyice bu markadan tiksindim, almayı düşünenler var ise 50 bin kere düşünsün.

Yahu 2016 model bir motorun en ufak termostat kapağı yok (! ) devirdaim kapağı yok (! ) yok derken sadece serviste değil Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yok. Hali hazırda olmayınca sanayi de yapılsın diye 1 aydır bekler hale geldik. Sym satmayı biliyorlar ama parça temini sağlayamıyorlar, satarken de yedek parça var diye nutuk atıyorlar. Ticaret Bakanlığı yedek parça temini sağlayamayan bu markalarla ilgili inceleme başlatmalı (! ) yedek parça yok ise satış yaptırmamalı (! ) bir çok sym mağduru arkadaşlarımız parça bulamadığı için motosikleti sanayide yatırıyor. Tekrar ediyorum sym düşünen var ise 50 bin kere düşünsün. Çünkü ilgilenen yok, yedek parça yok, destek yok, güven yok, iletişim yok (! )

Serdar
Serdar
17 Temmuz 2024 22:39

Arayan, soran, ilgilenen yok. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde parça tedariği olmayan bir marka bu sym. Kendi imkanlarımla Fransa'dan buldum. Bir daha asla para bile vermem bunlara.

13 Haziran 2024 03:30
Erman sonuçtan hiç memnun değil

Yamaha Türkiye: Yedek Parça Krizi Ve Müşteri Mağduriyeti

27 Mart 2025 14:46
Yamaha Türkiye: Yedek Parça Krizi Ve Müşteri Mağduriyeti

09 Temmuz 2024 09:19

Sym Motor Garanti Sürecindeki Aksaklıklar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

22 Temmuz 2024 03:16
Sym Motor Garanti Sürecindeki Aksaklıklar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Süren Servis Ve Sürekli Arızalarla Yaşanan Hayal Kırıklığı

21 Mayıs 2025 14:50