Suzuki Vitara Multimedya Sistemi Sorunları

20 Kasım 2024 20:34

Suzuki Vitara 1.4 satın almış olduğum arabanın multimedya sistemi, aldığım günden beri sorunlu. Bu sorunlar firmalar tarafından suistimal edilip sürekli tamire gönderiliyor. Son sorun bir ay önce gerçekleşti. Multimedya listem tamamen ekran yanıt vermiyor. Bu konuyla ilgili servis aracılığıyla sökümü gerçekleştirildi. Söküm, Diyarbakır Odabaşı servisi tarafından yapıldı. Yerine geçici olarak bir medya sistemi takıldı. Bu sistem, geri görüş kamerasını desteklemeyen bir sistemdi. Önemli olan taraf, bu medya sistemi radyo, Bluetooth veya herhangi bir özelliği çalıştıramıyor. Zaten bir ay boyunca arabada herhangi bir müzik sistemi veya benzeri herhangi bir sistem olmadan kullandık. Servisin bize aktardığına göre, multimedya sistemi yine tamire gönderildi. Bu kez dış çerçeve kasa tamir edildi. Firmanın yapmaya çalıştığı şeyi anlayamıyorum. İlla garantisi bittikten sonra ücretli değişim yapmamı mı istiyor? Kaç defa daha bu sistemin arıza vermesi gerekiyor? Kaç defa daha servise gitmem gerekiyor? Multimedyanın kesinlikle değişmesini talep ediyorum. Ben sürekli direksiyon kolu üzerindeki tuş ayarlamalarını yapmaktan bıktım.

profile profile
21 Kasım 2024 08:27 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

21 Kasım 2024 13:36

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Suzuki Müşteri Hizmetleri

29 Kasım 2024 15:07

38 gün sonra servisten parçanın geldiğine dair haber aldım ve gittim şu an eski parça takıldı ama eski parça çalışmıyor 20 iş günü geçti buna rağmen cihazda arıza sürdüğünü fark ettik servis tekrardan multi medyanın üretilmiş olduğu şirkete gönderim sağlayacaklarını dile getirdiler yakışık olarak bu sorunu on mu 12 mi defadır yaşıyoruz ortalama bu parçanın yenisiyle değişmesini talep ediyorum

04 Aralık 2024 18:00

Merhaba firma ile görüştüm firma elimizden bir şey gelmez dedi bunu bir firma kendi almış olduğu satıcıya kargolandığını ilettiler bana kararın onlara ait olduğunu ben de bunun üzerine firmaya şu soruyu ilettim ürününü siz aldınız siz bu cihaza entegre ettiniz ve şu an bu cihazda bu ürün çalışmıyor bu benim arkasından konuşmam gereken değil sizin arkanızdan konuşması gereken bir durum ama bu sorumluluğunuzu da bana yıkıyorsunuz bu şekilde bir adım alamayız ama iletişim kanalı yetkilileri uzman yetkili aktaramadıklarından bu sorunu tiye alan olmadığından ötürü ve iletişim yetkililerinin ellerinden de bir şey gelmediğinden şu an bir ilerleyiş alamadık Novi tech artık ister bozuk olanı tekrardan gönderir ister ne yaparlar bilemedim ama sorun çözülmüyor çözülmeyecek gibi de yasal yollar kaldı sanırım bu kez servise gittiğimde anlayacağım

04 Aralık 2024 18:15

Navitech Suzuki firmasının multimedya sistemini kullandığı firma Navitech firma aldığımız günden beri cihazları için yazdım gönderdiler yaramadı cihaz direksiyon üzerindeki bulunan tuşlar için yapılan Kalibrasyonu kendi kendini siliyor geri görüş kamerası net bir şekilde çalışmıyor Bluetooth veya CarPlay bağlantısına doğru düzgün çalıştıramıyor radyo bağlantısında da bir sabitlik yok bunca soruna rağmen aldığımız günden bugüne kadar defalarca kez şikayet dile getirdik her defasında tahammül gerçekleştirdiği son tamir bundan yaklaşık 1.5 ay önce gerçekleştirildi bu defa sorunumuz hiçbir şekilde cihazın yanıt vermemesi siyah bir ekranda bizleri karşılaması hem sürüş konforumuzu etkileyip hem de bize yüzlerce kilometrelik maalesef sebep olması hasebiyle ve son tamir esnasında 28 gün serviste tamir edilmeye çalışıp buna rağmen gelen ürünün kusurlu ve tamir edilememiş olması ve tekrardan bize bir maliyet oluşturmaları ve bunlardan doğan maliyet bize şunu düşündürdü acaba direkt firmadan yenisini alıp taktıralım mı düşün ki garantili olan bir ürün için aldığınız günden bugüne takribi kaç yıldır beşinden koşuyorum ama firma bunu Suzuki için söylüyorum Navitech ile sizin aranızda deyip geçiştirmesi gidin siz firmayla kavga edin demeleri ürünü alan sizsiniz ben değil Navitech zaten artık ilk kez talebimi kendilerine bu ürünün yenisi ile değişimini kendilerinden talep ediyor Suzuki firmasından oluşturdukları maddi manevi zararımı gidermelerini talep ediyorum

Recep

Maalesef aynı sorun benim aracımda da var ve çözemiyorlar. Bir bardak soğuk su içtik üstüne. Ben artık mücadeleyi bıraktım Çünkü sinir sistemim kaldırmıyor artık.

Recep sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 21:45

Aleyna
14 Ağustos 2024 21:31
Müjdat sonuçtan hiç memnun değil

Müjdat
05 Ocak 2024 00:51