Vedi sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 20:56

2023 model Suzuki Vitara aracımı 22 09 2023 tarihinde aldım. 15 bin bakımını Mart ayında serviste yaptırdım. 10 gün önce aracın ön sis farının olmadığını fark edip servis ile iletisim kurdum ve söylenen tarihte servise götürdüm.
Far aracın içine düşmüş ve davlumbazı yakmıştı. Far kablo bağlantıları yerinde idi. Davlumbazı lehim yapıp takacaklarını söylediler. Beklerken fara da lehim yaptıklarını fark edince madem takılamıyor neden garanti kapsamında değiştirmiyorsunuz farı dedim. Demem ile her şey değişti. Farın takma yerinin kirik olduğu ve kirik olduğu için garanti kapsamına girmediğini söylediler. Tabi bu arada fara ve davlumbaza plastik lehim yapılmıştı. Aracı bir yere çarpmadım bana da bir şey çarpamadı. Tek el kullanıyorum ve sadece Adana Antakya arası haftada bir gidip geliyorum. En son dönüşümde otobanda seyrederken araçtan ses geldi bir şeyin üstünden geçmiş gibi. Kontrol ettim ne yolda ne de araçta bir şey göremedim. Fara bakmak aklıma gelmedi muhtemelen seyir halinde iken far arabanın içine düşmüştü. Eve vardıktan sonra bir gün sonra farın olmadığını fark ettim.
Servis kırılmaya karşı garanti olmadığını söylediğinde sigortayı aradım onlarda darbe çarpma izi yoksa sigorta kapsamına alınamayacağını söylediler. Servise doğal olarak darbe izi var mi bu araçta yok neden kapsam dışı tutuyorsunuz dediğimde işleyişin öyle olduğunu belirtip benden lehim yaptıkları için isçilik parası da talep ettiler doğal olarak.
Suzuki müşteri hizmetlerine yaptığım şikayetimde de benzer cevabı aldım.
Sonuç olarak dünya markasi olan Suzuki 8 aylık olan aracın farina muhtaç değildir. Kullanım hatası oryada yokken garanti kapsamına almadığınız bu far nasıl düştü bana da açıklayın far istemiyorum. Açıklayamazsanız rica etsem değiştirin.
Ama sunu anladım. Sattığınız aracın arkasında durmak müşteriyi memnun etmek gibi bir politikanız yok. Alırken bir kez daha düşünmek lazım.
Bu arada 8 aylık araç geri görüş kamerası da bozuk onu da yakında değiştirmek için talep oluşturdunuz. Nereden tutsak elimizde kalıyor sanki.
Araç limon araç mi bilemedim.

19 Mayıs 2024 23:12 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

26 Mayıs 2024 21:14

Değişim talebini reddettiniz. Bu kararınızı yazılı istedim kurum politikası gereği veremeyeceğinizi söylediniz. Aracınıza ve kararınıza güvenseniz verebilirdiniz. Tekrardan soruyorum darbe almayan darbe izi olmayan sis farının değişimi için kırk dereden su getiriyorsunuz. Geri dönüş kamerası bozuk rolanti durusu devrede devre dişi kafa karışıklığı yaşıyor. Suzuki araç aldığıma alacağıma pişmanım. Servis hizmeti ve müşteri memnuniyeti dip yapmış. Geçmiş olsun Türkiyem

27 Mayıs 2024 09:46

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Suzuki Müşteri Hizmetleri

27 Mayıs 2024 21:35

Saka misiniz? Kimse iletişime geçmedi geçmenizi de beklemiyorum. Sattığınız aracın arkasında duramıyorsunuz... 3 vida yeri kirik bir vida yeri sağlam far darbesiz nasıl düşer önce onun mantığını çözün ikna olalım. Acaba bastan farın tüm vidaları takılmamış olabilir mi? Ya da Mart ayında bakıma bırakılan aracın sis farlarının açık bırakılması sonucu vida yeri isinip o nedenle ilk kasiste düşmüş olabilir mi? Zahmet edip bu sorguyu bile yapamıyorsunuz. Suzuki alacaklara sakin bulaşmayın

Bilgekağan
Bilgekağan

Suzikiye yakışmıyor malının arkasında durmaması

Tolga sonuçtan memnun

Garantili Araçta Multimedya Ekran Sorunu Çözülmüyor

Tolga
20 Ocak 2025 12:50
Günay sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Vitara'nın Garanti İhlali: Sunroof Fitilleri Sorunu

Günay
08 Mart 2025 20:33
Halit sonuçtan hiç memnun değil

Halit
24 Aralık 2023 11:58