Süvari Samsun Piazza Davranış

29 Aralık 2023 11:06

Merhabalar, ben dün akşam 28.12.2023 tarihinde saat 19.30 civarında Samsun Piazza mağazasına alışveriş yapmak için gittim. Bir saat öncesinde kampanya bilgisi alabilmek için mağazaya girmiş ve uzun boylu, esmer bir beyefendiyle konuşmuştum. Beklemem gerektiğini söyledi. Mağazaya gittiğimde, arkadaşlarımın yararlandığı kampanyanın geçerli olmadığını ve personelin bu kampanyadan haberdar olmadıklarını öğrendim. Numara vererek kampanyayı kontrol etmek istediklerini belirttiler. Numarayı vermek için beklerken, kasa görevlisi adamın yüksek sesle ve öfkeli bir şekilde 'Böyle bir kampanya yok, hiç olmadı.' dediğini duydum. Ben de 'Biz arkadaşımızdan duyduk ve onun için geldik.' dedim. Ancak kasa görevlisi tavrını değiştirmeden, güler yüzle ve alaycı bir şekilde konuşmaya devam etti. Biz de bu tavrı hoş karşılamayıp, almayı düşündüğümüz ürünleri başka bir mağazadan, Altınyıldız'dan satın aldık. Mağazanızda müşteri ilişkilerini bilmeyen ve kaba davranan çalışanlar, mağazanızın kalitesini olumsuz etkiliyor.

03 Ocak 2024 13:48 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hakkında yaşamış olduğunuz deneyim adına üzgün olduğumuzu iletmek isteriz, kontrollerin sağlanması için ilgili birimlerimize iletilmiş olup, en kısa sürede gerekli aksiyonlar alınmış olacaktır. Saygılarımızla, Süvari Müşteri İlişkileri

Batın sonuçtan çok memnun

Batın
03 Ocak 2024 14:04
Samet sonuçtan çok memnun

Samet
08 Nisan 2024 23:28
"Şikayetimi dinleyip değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Sizin gibi kurumsal ve Türkiye'nin önde gelen firmalarına da bu yakışırdı"
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 11:00
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 10:44
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2023 17:47
TrustBuy Güven Skoru