Fehmi sonuçtan çok memnun

Sütaş Kaşar Peynirinden Petrol Kokusu Geliyor!

17 Nisan 2024 17:05
Fehmi'nin Teşekkür Mesajı
“Daha önce teşekkür mesajı yazmıştım. Ürün ile ilgili ilk mesajımda yazdığım gibi memnun olduğumuz bir marka. İlgilenme ve çözüm için tekrar teşekkür ederim.”
17 Nisan 2024 11:10

Merhabalar 2 hafta önce bilindik marketlerin birinden indirim varken kaşar peyniri aldım. Kahvaltı için hazırlık yapıyordum. Sütaş marka peynirden son kullanın tarihi geçmemesine rağmen "petrol kokusu" geldi. Son kullanım tarihi 17.05.2024 bugünün tarihi 17.04.2024. Normalde severek aldığımız bsr marka. Farklı marketlerden aldığım aynı Sütaş markada bir sorun çıkmadı. Hangi marketten aldığımızı da bilmiyorum, fişi de atmışız. Alırken paketi açıp deneme yapamayacağımıza göre buna bir çözüm bulunmalı. Şimdi bunu ve birlikte aldığım, açılmamış diğer paketi ne yapacağız?

17 Nisan 2024 20:09 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın www.şikayetvar.com Sitesi Yetkilisi, Geribildiriminiz üzerine 17.04.2024 tarihinde görüşme gerçekleştirilmiştir. Bizimle ilgili her türlü şikayet, bilgi, öneri ve sorularınızı. Saygılarımızla, Sütaş Danışma Hattı

19 Nisan 2024 15:01

Şikayet sonrası akşam üzeri dönüş yapıldı. En kısa zamanda ilgili olan yetkililer arayıp uğrayacak dediler. 2 gün oldu. Dönüş sonrası çözüm de olursa teşekkür ederim şimdiden.

06 Mayıs 2024 20:10

Rahatsızlığımı ilettiğim günün akşamında telefonla beni arayıp sorunun çözümü için destek olacaklarını söylediler ve ürünü değiştirdiler. Normalde farklı ürünlerini zaten aldığımız, yediğimiz, içtiğimiz SÜTAŞ'ın sorun çözümünde de kaliteli davranması memnuniyet verici. Bütün markalarda aynı özenin olması dileğiyle. Teşekkür ederim.

26 Aralık 2024 12:53

Şevval
29 Nisan 16:57
Sütaş Kaşar Peynirinde Siyah Yabancı Madde Ve İletişimsizlik

Aldığım Kaşar Peynirinde Şüpheli Siyah Maddeyle Karşılaştım!

Vildan
02 Ekim 2025 22:32
aldigim-kasar-peynirinde-supheli-siyah-maddeyle-karsilastim-3.jpg
aldigim-kasar-peynirinde-supheli-siyah-maddeyle-karsilastim-2.jpg

Hepsiburada’da Kaşar Peynirim Teslim Edilmedi, Teslim Tarihleri Sürekli Ertelendi

Muammer
11 Mart 11:37
hepsiburadada-kasar-peynirim-teslim-edilmedi-teslim-tarihleri-surekli-ertelendi-3.jpg
hepsiburadada-kasar-peynirim-teslim-edilmedi-teslim-tarihleri-surekli-ertelendi-1.jpg

Sütaş Kaşar Peyniri Küflü Çıktı Sağlık Riski Ve Güven Kaybı

Muazzez