İsmail sonuçtan çok memnun

Sütaş A. Ş Dolap Yollayamama Bilmecesi

20 Haziran 2024 14:58
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakanız için teşekkür ederim”

20 yıldan daha fazla süredir kendi sütlük dolabımda satışını gerçekleştirdiğim Sütaş a. Ş den, dükkan dizayn değişikliği sebebiyle tek kapı dolap istedim. Sözleşme de imzalamama rağmen 4 aydır dolaptan iz yok. Sütlük dolabımı çıkarıp firma dolapları koyduğum için Sütaş ın ürünlerini koyacak yerim kalmadı ve bunu defalarca dile getirmeme rağmen herhangi bir çözüm bulunamadı. Her seferinde dolap yok dolap yok dendi. Ne bölgeye bakan şef arkadaş ne de bizimle ilgilenen tüccar plasiyer arkadaş yarımcı olmadı. 5 farklı firmadan dolap istedim, en geç dolap yollayan firma 5 günde yolladı, şehrimizin markası dediğimiz firma 4 ayda 1 dolap yollayamadı.

20 Haziran 2024 16:52 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Sitesi Yetkilisi, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. 20.06.2024 tarihinde iletilen geribildiriminiz üzerine size ulaşmaya çalıştık. Ancak aramamıza yanıt alamadığımız için görüşme gerçekleştiremedik. Saygılarımızla, Sütaş Danışma Hattı

20 Haziran 2024 18:33

Sayın Sitesi Yetkilisi, Geribildiriminiz üzerine 20.06.2024 tarihinde görüşme gerçekleştirilmiştir. Bizimle ilgili her türlü şikayet, bilgi, öneri ve sorularınızı, bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Sütaş Danışma Hattı

21 Haziran 2024 19:07

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim

Sütaş Dağıtım Sorunları Ve Ürün İadesi Talebi

Nimetullah