Sural Bisiklet Servis Fiyatlandırma Ve Fatura

28 Temmuz 2023 10:20

Yaptıkları servis olayı çok kötü yalan yanlış fiyatlandırma yapıyorlar olmayan bir şeyi bile tamir ettik diye ücret talep ediyorlar 50cc Scooter parça ve işçilik için 17.000 TL para istediler verdikleri hesaba yolladım fatura istediğim zaman + KDV olur o zaman dediler haliyle bende ödemek istemedim 17 bin tl bin karşılığında fatura alamadım gelir idaresine ve maliyeye şikayette bulundum sonuç ne olur bilmiyorum ama kesinlikle bunların her şeyi çok kötü çok mağdur oldum topladıkları parçaları tekrar başka bir bisikletçiye tekrar toplattım orada yaşlı biraz boynu bükük bir kadın var insanla ilgilenmiyor bile ben arayıp sormasam scooterla ilgili bilgi veren yok iş yapmadan hemen parça parası istiyorlar.

Muhammed
Muhammed

Süral bisiklet Çorlu Mondail Servisi Garanti kapsamında Olan 6 Aylık Motorum Mondial Loyal 50 i Arıza çıkardı bana Motorun Beyninin Yandığını Söylediler Tam 5 Ay Beyin Garantiden Getirtemediler motorum 5 Ay Boyunca Yattı Bende Baktım Olacağı Yok Motoru Özel Bir Tamirciye Bıraktık bir Baksın Arıza Neymiş Diye meğersem Arıza motorun Sipoplarındanmış beyinde bir şey yokmuş boşu boşuna 6 Ay Motorum yattı davranış ve Konuşmaları insanı tersler gibi neredeyse Bizi Dükandan Kovacaktılar haklı Olduğum halde bir daha da o servis Ve Dükandan Alışveriş yapmayacağım bu benim deneyimdi Motor Garantisi falan hikaye yani garanti falan vermiyorlar karşılamıyorlar. 6 Ay Bir Parça beklenirmi Hadi Parça Geldi arıza Başka Yerde

Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Emin Bisiklet Hatasını İnkar Ediyor!

18 Eylül 2024 21:56

Sevilay
01 Kasım 2023 10:33
ScooterAl Usulsüz Satış Yapıyor,İade Kabul Etmiyor
Naim sonuçtan hiç memnun değil

Scooter Al Sözde Yetkili Servis Ama Sorun Çözemiyorlar Oyalıyorlar

20 Mart 2024 04:21