Naim sonuçtan hiç memnun değil

Scooter Al Sözde Yetkili Servis Ama Sorun Çözemiyorlar Oyalıyorlar

Scooter Al Sözde Yetkili Servis Ama Sorun Çözemiyorlar Oyalıyorlar
20 Mart 2024 04:21

Scooter Al sitesinin Şişli Fulya bayisinden Vmoto Street Hunter model elektrikli motor satın aldım. Ön sipariş üzerine verdiğim siparişin 1 ay sonra teslim edilmesi gerekiyordu; ancak ne yazık ki 3 ay sonra teslim edildi. Her aradığımda farklı bahanelerle 'bugün, yarın' denilerek motorumu 3 ay sonra teslim alabildim. Kullandığım ilk haftalarda motorsiklet durduk yere elektrik kesmeye başladı. Bu sorunu bildirdiğimde, bana '300 km bakımı var, dolunca getirin bakarız' dediler. 300 km'yi doldurup servise götürdüğümde, motor 3 hafta serviste kaldı ve 'herhangi bir sorun bulamadık' yanıtını aldım. Üstelik 1.800 TL servis ücreti ödemem gerekti. Servis ile ilgili belgeyi adresime göndereceklerini söylemelerine rağmen, 3 kez hatırlatmama rağmen herhangi bir belge verilmedi. Motoru servisten aldığım ilk gün, daha fazla kapanmaya başladı. Günde 3-4 kez kapanıyordu. Sorunla ilgili video çekmemi istediler; çektiğim videoda motor iki kez elektrik kesti. Tekrar servise bıraktım. Servisin iş günü olarak 21 gün belirttiğini söylemelerine rağmen, ikinci kez servise bıraktığımda 1 ay veya 1,5 ay geçmesine rağmen bana dönüş yapılmadı. Her hafta aradığımda 'sorunu bulamadık, çözülmedi' yanıtı aldım. Motorun geri iade edilmesini istedim. Sıfır motor başıma bela oldu. Her hafta bilgi almak için aramama rağmen dönüş yapılmadı. İkinci kez servise verdiğimde 2 ay sonra bana dönüş yapıldı ve bataryanın kablo başlığının içeri girdiğini, anakartla temas ettiğini ve anakartın yandığını söylediler. Kullanıcı hatası olduğunu ve garanti kapsamı dışında olduğunu belirttiler. Ancak motoru ilk aldığım haftada bu sorunun olduğundan ve gösterdikleri kabloyla hiçbir işim olmadığından eminim. Eğer bu sorun bende olsaydı, motoru ilk servise bıraktığımda, 3 hafta boyunca motoru incelediklerinde bu sorunu görmeleri gerekirdi. Üç ay sonra sorunu bulup garanti kapsamı dışında demeleri kabul edilemez.

Abdulaziz
Abdulaziz

Allah yardımcın olsun kardeşim. Bunların sıfır diye verdikleri cihaz sıfırlanmış cihaz aslında

Şengül
11 Eylül 2023 23:01
Scooteral.com Scooteral Firması Pişmanlıktır!

Cemaleddin
02 Temmuz 2024 22:41
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Emin Bisiklet Hatasını İnkar Ediyor!

18 Eylül 2024 21:56