Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Sur Yapı'da Süregelen Su Sızıntısı İşletmemi Tehdit Ediyor

09 Kasım 2024 22:29

Antalya Kepez Sur Yapı Evleri, Sur Cadde olarak bilinen 3283 numaralı cadde üzerindeki 54 numaralı dükkanı iş yeri açmak üzere 17 Ekim 2024 tarihinde kiraladım. Dükkanın içerisine üst katlardan su geldiğini fark ettim ve değişik tarihlerde iki kez Sur Yapı Satış Sonrası Hizmet Ofisine müracaat ederek yardım talebinde bulundum. Yaklaşık 22 gündür sorunuma çözüm bulunmadığı gibi üst katlardan dükkanımın içine halen su gelmeye devam etmektedir. Böyle bir dükkanda hiçbir müşterinin oturmayacağı bilinen bir gerçektir. Elimde video ve fotoğraflar mevcuttur. Süreç içerisinde görevlendirilen personel 22 gündür ilgilendiklerini söyleyerek konuyu geçiştirmektedir. Sorunuma çözüm bulunmaz ise ticari kayıplarımın maddi tazmini dahil ilgili mahkemelere başvuracağımı belirtir teşekkür ederim.

Ayhan
15 Kasım 2024 23:13

Hiçbir gelişme yoktur. Su sızıntısı devam etmektedir ve hiçbir yetkili ya da görevli tarafımla iletişime geçmemiştir. 14.11.2024 günü su sızıntısına ait videoyu da ilerleyen süreçte delil mahiyetinde ekliyorum.

Ayhan
24 Kasım 2024 18:09

Suryspı sorunumu 1 aydır çözmeyen ve her müracaatımda "ilgileneceğim" diye geçiştiren elemanı görevlendirmeye devam ediyor. Elemanın yaptığı tek şey dükkandaki su sızıntısının olduğu yete bakıp gitmek. :) ) Şaka gibi! Bu arkadaş 1 aydır üst katların banyosuna derz dolgu çektirseydi tüm bu yaşananlara gerek kalmazdı. Sonucu buradan bildireceğim ve gerekli hukuki makamlara başvuracağım. Teşekkür ederim

18 Aralık 2024 11:46 (Şikayetten 1 ay sonra)

Sayın Ayhan Ö. Satış sonrası birimimiz tarafınıza hizmet sağlayarak garanti kapsamında olan taleplerinizi yerine getirmiştir. Sağlıklı mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri

31 Ocak 2024 14:42
Sur Yapı Antalya Şikayeti
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 15:48

Satış Sonrası Destek Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

25 Ağustos 12:48
satis-sonrasi-destek-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-yasiyorum-1.jpg
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 02:12
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 16:21