Supplementler.com Açılmış Ürün Satıyor

08 Ocak 2024 01:18

Supplementler.com hakkında birçok şikayet vardı, ben de bir tane eklemek istedim. N11 üzerinden Supplementler'den Optimum Whey sipariş ettim. Yaklaşık 2012'den beri aynı ürünü düzenli olarak kullanıyorum, yani 2 ay aralıklarla 900 gram olanından alıyorum. İlk defa siyah güvenlik bandı olmayan bir ürün geldi. Protein7, Aminocu, Supplement3'ten hangisinde mevcutsa oradan aldım. Şimdi siyah güvenlik bandı, malumunuz bıçakla bile zor açılan kalın bir jelatindir. Düşme ihtimali yok, kendi kendine kalkma ihtimali yok. Amacı, ürünün açılmadığını tüketiciye göstermektir. İçteki presli kağıdı yapıştırıcı ile yapıştırabilirsiniz, o kapalıydı ama yapıştırıcı izleri mevcuttu. Şimdi sorum şu: Hadi kargoda oraya buraya gitmesine takılmadım, günlerce sıcağa soğuğa maruz kalmasına da; ama elimle yediğiniz yemeği karıştırsam yemeği yermisiniz? Şikayeti kaldırmayacağım, bilginiz olsun. Ayrıca N11 üzerinden de benzer şekilde yazacağım. Tüketici sizin sandığınız kadar saf değil maalesef.

Çağrı
Çağrı
08 Ocak 2024 01:24
Supplementler.com Açılmış Ürün Satıyor

Soldaki 2 ay önce aldığım sağdaki şikayette bulunduğum ürün daha önceki kutuya da baktım onda da böyle yapıştırıcı izleri yok zaten siyah güvenlik bandı sokulmuş ise o ürün satılmamalı

19 Ocak 2024 11:29 (Şikayetten 11 gün sonra)
30 Ocak 2024 16:30

Serhat
Serhat

Bende yeni aldım aynı ürünü supplimenterden. Dış kapakta siyah bant yoktu. Ayrıca tadı da önceki gibi değil. Öncekinde yoğun çikolata tadı vardı, bunda ise su katılmış Nesquik gibi tadı var. Size bir açıklama yaptılar mı?

10 Temmuz 2023 22:14
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2025 13:47
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 15:11
Supplementler.com Kusurlu Ürün Teslimi