Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Sunny Televizyon Kurulumu Ve Servis Sorunları

Aleyna
17 Ekim 2024 08:35

Birkaç ay önce aracı bir mağazadan Sunny marka televizyon aldık. Sorunlar zaten kurulum aşamasında başladı. Kurulum için bir hafta bekledik. Daha sonra gelen yetkili servis, ürün garanti içinde olmasına rağmen üründe bozulma olursa bunun tamirinin ücretli olacağını söyledi. Garanti kapsamında bir ürün nasıl oluyor da ücretli tamir ediliyor? Daha sonra televizyonun 1 ayda anakartında bozulma oldu. Servisi aradık, ücretli olacağı söylendi. Bu sefer ürünü aldığımız yere gittik ve onların aracılığıyla ürünü ücretsiz tamir için bizden aldılar. Dün televizyonu getirdiler ve babama telefonda evin adresini bulamadık, kapıya çıksın demişler. Kapıya çıktım ve elimde telefon vardı. Beyefendi yolun ortasında kocaman televizyonu elime tutuşturmaya çalıştı. 'Siz gelmeyecek misiniz, kurmak için?' diye sorduğumda, 'Park yeri bulursam geleceğim' cevabını aldım. Oturduğum yer bir cadde vs. değil, park sorunu yaşansın. Ki bir sorun olsa da bunu kendisi çözmesi gerekir. Dış kapının önüne televizyonu bıraktı ve resmen kaçtı. Daha sonra biz kanal aramasını yapmaya çalıştık ama başaramadık. Beyefendi gelseydi tecrübesi olduğu için 5 dakikada yapacağı bir şeydi. Daha sonra kendisini aradık ama ulaşamadık. Ne servis ne televizyon, her konuda pişman eden bir firma. Şikayeti dikkate alıp en azından kanalların kurulumu için biri gelirse biz de duvarı seyretmeyiz. İyi günler.

04 Kasım 2024 10:09 (Şikayetten 18 gün sonra)

30394527 numaralı şikayet hakkında, Şikayetiniz dikkate alınarak problemleriniz en kısa sürede giderilecektir. Sunny ürünleri hakkında sormak istediklerinizi internet sitemizde "Canlı Destek" bölümüne iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 23:48
Sunny TV Sorumsuzluğu Ve Yaşatılan Mağduriyet Sürecim

Ayşenur
20 Ocak 2025 09:52

Sena
03 Nisan 2024 13:53
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Sunny TV'nin Yetersiz Servis Desteği Ve Kalite Sorunları

Gökhan
07 Aralık 2024 18:46
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Sunny Televizyon Ve Servis Sorunları

Yusuf