Nergiz sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2024 14:09

10 Nisan 2024 tarihinde Tuzla Viaport Toys Shop mağazasından Sunmam markasına ait BLX 29803-Construction servis ürününü 1999,99 TL karşılığında satın aldık. Ürünle ilgili yaşadığımız deneyim son derece hayal kırıklığı yarattı. Oğlumuz büyük bir hevesle parçaları birleştirmeye başladı ancak maalesef ilk poşette hevesi kursağında kaldı. Poşetler üzerinde numaralandırma bulunmuyor ve bu durum montaj aşamasında bizden yardım istemesine neden oldu. Biz de montajı yaparken zorlandık. Ancak asıl sorun, parçaların birbirine geçmemesi oldu. Çekiç ve pense yardımıyla iki parçayı birbirinden güçlükle ayırdık. Gerekli parçayı kullanamadığımız için montajı ilerletemedik ve işlemi tekrar denememize rağmen parça yine sıkıştı. Yaklaşık bir saatlik uğraş sonucu hiçbir ilerleme kaydedemedik. Bu durum, Lego montajı yaparken yaşanacak zorluklarla kıyaslanamayacak bir eziyet halini aldı. Şimdi poşetleri açtığımız için ürünü geri iade edemiyoruz. İmalatçı firmadan ürünü iade almasını talep ediyoruz.

Lego İade Ve Kampanya Skandalı

Aykut
09 Mayıs 2024 14:53
Birsoy sonuçtan hiç memnun değil

Lego 76923 Modelinde Parça Uyumsuzluğu ve Kalite Sorunu Nedeniyle Yaşanan Hayal Kırıklığı

Birsoy
18 Haziran 2025 18:18

Özge
01 Aralık 2023 23:46
60383 No Lu Lego City Serisi Eksik Parça Talebi Ve Çözüm Sunulmaması
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Toyzz Shop Mağazası Ve Lego Markası Eksik Poşetin Temin Edilmemesi

Hacer