Lego İade Ve Kampanya Skandalı

Aykut
09 Mayıs 2024 14:53

03.05.2024 tarihinde eşim, Antalya Terracity'deki Lego mağazasından bana bir hediye aldı. Ertesi gün, 04.05.2024 tarihinde düzenlenen kampanyadan yararlanmak amacıyla, ürünü hiç açmadan iade edip yeniden satın almak istedim. Ancak mağaza personeli, bunun mümkün olmadığını söyledi. 'ürünü iade etsem ve başka bir müşteri alsaydı, kampanyadan yararlanamayacak mı? ' diye sorduğumda, 'yararlanacak' yanıtını aldım. Bunun üzerine ürünü iade edip, başkası adına yeniden satın almak istediğimi belirttim, ancak iademi gerçekleştirmediler ve beni oyaladılar. Lego müşteri hizmetlerini aradığımda, Türkiye'de resmi bir mağazalarının olmadığını, Türkiye'deki mağazaların Toyz shop, Adore oyuncak gibi lisanslı ürün satan mağazalar olduğunu öğrendim.
Ayrıca, Türkiye'deki Lego mağazalarının pera oyuncak adında bir şirket tarafından işletildiği ve onlarla bağlantılarının olmadığı bilgisini aldım. Mağaza müdürü ş*** hanım, pazar günü olduğu için ve muhasebe bölümünün izinli olduğunu, iadenin ertesi gün yapılacağını söyleyerek iletişim bilgilerimi aldı. Ancak beş gündür iadem yapılmadı.
Bugün yaptığım görüşmede, ellerinde telefon numaram olmasına rağmen benimle iletişime geçmediklerini ve eşimin verdiği e-posta adresiyle benimkilerin uyuşmadığı gerekçesiyle iade işlemini gerçekleştiremediklerini belirttiler. Mağazanın dışında ürünlerinizle ilgili başka bir muhatap bulunmuyor ve bu durum beni hobimden soğuttu.

Çilem
28 Mart 2024 21:40
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Toyzz Shop Mağazası Ve Lego Markası Eksik Poşetin Temin Edilmemesi

toyzz-shop-magazasi-ve-lego-markasi-eksik-posetin-temin-edilmemesi-1.pdf

Ankamall Lego İade Mağduriyeti

İlknur
29 Temmuz 2024 11:22
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
28 Ocak 2025 22:13