19 Eylül 2023 18:25

Sümeyye Yavuz Official isimli Instagram butiğinden aldığım feraceyi beğenmedim. İade etmek istediğimde ise 'iade yoktur' şeklinde bir yanıt aldım. Yasal olarak iade hakkım olduğunu biliyorum ancak manipülatif cümlelerle hakkımı engellemeye çalışıyorlar. Bu durumu düzeltmek için gerekenleri yapacağım ve diğer müşterilerin de mağdur olmaması için yazıyorum. Müşterilerin haklarını savunmak önemlidir.

Melek

Merhabalar ben de bayramda ferace ve takim aldım. Gelinimiz tesettüre girdi hediye olarak. Bugün ürünler geldi. Üç kere denedi gelinimiz belki olurunu buluruz diye. Ferace kesinlikle çuval gibi oldu. Takım da boldu ama ferace kadar değil onu giyim bari dedi kibarlığından. Feraceyi 46 beden anneme denettirdim ona da çok bol oldu. Instagram'dan yazdığımda firma sadece değişim yapabileceğini belirtti. Bütün ürünlerde standart beden yazıyor değişim yapılması da işime yaramaz ki değişimin kargo ücreti de bana ait. Ucuz bir ürün değil ve mankenle yapılan çekimlerin yanıltıcı özelliğinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Mankenin ölçüleri gelinimiz den daha zayıf ama ferace fotoğrafta üstüne olmuş gibi. Siz iadenizi alabildiniz mi?

Melek

Sorunum çözüldü iade kabul etti 😌

07 Eylül 2023 16:29

Sümeyye Yavuz Mağduriyet Hatalı Ürün