Sultanbeyli Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Mesai Saati Uymaması

Sultanbeyli Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Mesai Saati Uymaması
21 Temmuz 2023 14:1415.309

Sultanbeyli Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi 05.07.2023 **** ***** hanımefendiye randevu aldım hastaneye giderken beni aradılar 1 saat kala doktor hanım Rahatsızlandı çıktı dediler. Tekrar Talep oluşturup Randevu bekledim 21.07.2023 Randevu buldum. 10 dakika geç Gittim. Doktor 1. Katta. Sekreter olmadığı için ikinci kata yönlendirdiler.

2. Kattakiler doktor alt katta deyip 1. Kata yönlendirdi. Yanımda çocuğumla bir aşağı bir yukarı yapmak zorunda kaldım. Zaten geç kalmışım. 5 dakikada hastanenin içinde dolandırdılar ki küçücük hastanene! En sonunda bir daha 2. Kata çıkın deyince yeter yani böyle dolaşacak mıyım muayene olmak için dedim öyle dedikten sonra başka biri yardımcı oldu.

Neyse doktora sorayım dedim hani kabul ederse alsın ki ne yazık ki doktor yok hanımefendi 12'de çıkması gerekirken 11:40 öğle yemeğine çıkmış. Sonra dedim iki hafta önce de iptal etti. Şimdi ben geldim tabi isterse bakabilir ama dedim onun molaya 12de çıkması gerekiyor.

Onlar da evet 12 de molamız dediler. Sonra doktor bulamayınca dediler ki hanımefendi saat 13:00'de gelirseniz yardımcı oluruz dediler. Ben 2 saat kadar onu beklemek zorunda değilim dedim. Bir aydır randevu peşinde koşuyoruz doktor zahmet Edip bakarsa işte. Doktordan şikayetçiyim.

Ya mesai saatlerine uysun Ya da uymuyorsa giriş çıkışlar kontrol edilip parası kesilsin ben nasıl vaktimi harcayıp gidiyorsam o da vaktini ayırıp baksın! Hasta olabilir o zaman da ertesi güne kendisi randevularını ayarlayıp kimseyi mağdur etmesin!

Sultanbeyli Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi Sultanbeyli Devlet Hastanesi Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

4 Temmuz 2024 12:5219.486

İstanbul Sultanbeyli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nden Dt. E**** O***'a randevu aldım. Randevu saatinden önce orada bulun...

Üsküdar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Doktorunun Tavırları!

21 Temmuz 2023 17:4318.170

Üsküdar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Doktoru  **** öncelikle soyadınızın hakkını sonuna kadar veriyorsunuz. Geçen hafta g...

2 Destek