Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Hastaya Saygısızlık Ve Sistem Hatası

07 Ağustos 2024 19:06

Bugün 07.08.2024 doktor muayenesi için acil hasta kayıttan barkod aldım, vizeye yönlendirdiler. Sonra vazgeçtim eve döndüm, akşam telefonuma SMS ile borç bilgisi aktarıldı. Telefonla aradım, önce 0'a basarak santrale sonra da iade için ilgili birime aktarıldım. Almadığım hizmetin borcunu siler misiniz dedim? Karşımda çok saygısız bir tavır vardı, 'sen' şeklinde hitap ediyordu ve hastaneye gelerek borç sildirmek için dilekçe vermem gerektiğini söyledi. Bu üstten bakan tavırlar karşısında ismini şikayet için istedim. Veremem dedi ve yüzüme kapattı. Yani doktor ile görüşmeden tarafıma borç yansıtan sistemin hatası yüzünden mağdur oluyorum. Sonra tekrar 0'ı tuşladım, o da beni hattı meşgul ettiğim için Savcılığa şikayet etmekle korkutmaya çalıştı. Bu yaklaşım beni çok şaşırttı. O da ismini vermeyi reddetti ve yüzüme kapattı. Yarın dilekçe için gideceğim. CİMER'e gerekli şikayeti yaptım. Hizmet kalitesi olmayan, hastalara insanca muameleyi çok gören bir kurum diyebilirim.

04 Kasım 2024 16:25

Saglik bakanlığından biri aradı, çalışma bakanlığını aramam gerektiğini söyledi, görüştüğüm kisi çok detaylı bilgilerimi aldıktan sonra ( bu kadar özel bilgiye neden ihtiyaç duyduğunu bilmiyorum) kurumun hatalı olmadığını kendince acikladi.

05 Kasım 2024 16:31

çözüm üretilmedi.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gitmediğim Hastane Usulsüz Para Talebinde Bulundu

15 Kasım 2023 15:11

17 Eylül 2024 10:53
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Haydarpaşa Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Serviste Yaşanan Kaba Ve Saldırgan Davranış

19 Ağustos 2024 13:22
Zübeyir sonuçtan hiç memnun değil

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Serviste Rapor Karmaşası

20 Mart 2024 08:44