Betül sonuçtan hiç memnun değil

Sultan Halı Gebze'de 3 Aylık Halı Mağduriyeti

Sultan Halı Gebze'de 3 Aylık Halı Mağduriyeti
26 Ekim 2024 19:01

Merhaba. 8 Ağustos 2024 tarihinde Sultan halı Gebze'den 4 parça farklı boyutlar da halı aldım. Mutfak için aldığın halının 4,5 yerinde özür olduğunu fark ettim. Değiştirmek için götürdüğümde fark etmediklerini değiştirelim ama elimizde yok fabrikadan getirelim dediler. Uzun bir zaman bekledikten sonra fabrikada olmadığını ve getiremeyeceklerini söylediler. Başka bir halı seçmek zorunda kaldım ama onunda ellerinde olmadığını yapılıp geleceğini söylediler. Onun içinde bir sure daha bekledik. Halınız geldi. Gelip alabilirsiniz dediler. Gittiğimizde de halinin istediğimiz şekilde olmadığını fark ettim. Kendi hataları olmadığını fabrikadan bu şekilde geldiğini söylediler. Haftaya cuma gelip alabilirsiniz dediler. Bugün 26 Ekim 2024 tarihinde tekrar aradım açmadılar. Dükkanda oldukları halde açmadılar. Be de orada çalışan bir arkadasın numarası vardı ve aradım. İzinliydi oranın sorumlusu olan kişinin numarasını alıp aradım. Araç gelmediğini haftaya cuma günü geleceğini söyledi. Neden 1 hafta süre veriyorsun dediğimde utanmadan bana mesaj geldi. Miki almaya gelebilirsiniz diye dedi. Artık hiçbir şekilde onlarla muhatap olmak istemiyorum halıdan soğudum 3 ay olacak neredeyse hala yok. Hiçbir şekilde muhatap bulamıyoruz. Çalışanlar birbirlerine suç atıyor. Mağdur olan ben oluyorum. Sultan halı Gebze'de Çarşı da olduğundan her seferin de otopark ücreti veriyorum hem zamanım hem param gidiyor. Mecbur muyum peki her defasında. Bu kadar sorumsuzluk böyle esnaflık görmedim. Bugün 26 Ekim 1 kasim a kadar bu süreç uzayacak. Bakalım bu sefer olacak mı. Bir hali için 3 aylık sure bitiyor darısı 4. Aya... Sultan hali Gebze şubesinden müşteri mağduriyeti için derhal işlem yapılmasını ve çalışanların değiştirilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Bu yaşadıklarımı umarım başka kimse yaşamaz.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 18:00
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Halı Değişiminde Müşteri Hizmetleri Krizi

Furkan
15 Mart 2025 16:34
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Gümüşsuyu Halı Sorun Çözememe Sorunu

05 Aralık 2023 10:53
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Türkmen Halı Müşteri Memnuniyeti Ve Mükemmel İlgi Okumadan Geçmeyin!

28 Temmuz 2024 15:38

04 Temmuz 2024 14:47