Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Hastanesi Ağrı Kesici Ya Da O Bölgeyi Uyuşturmadan Parça Alınması

28 Mayıs 2024 10:40

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümüne 27 Mayıs 2024 tarihinde jinekoloji muayenesi için gittiğimde, üstümüze örteceğimiz örtülerin yer bezi gibi yerlerde gezdiğini gördüm. Dr. Kadın Doğum Acil Servisi'ne patoloji için parça alınması gerektiğini ve gün almamı söyledi. Acil Kadın Doğum Servisi'ne gittim ve gün almaya çalıştım. Narkoz, ağrı kesici iğne vs. Yapıyor musunuz diye sorduğumda, hayır canlı canlı alınıyor diye yanıt aldım. Bu yüzyılda buna inanamadım ve yetkililere sesleniyorum, lütfen sıkı takip edilsin. Ben de patoloji için parça aldırmadım ve işlem için tarih yani gün almadım. Parmağınızdan bir parçayı kesin alın bakalım canınız yanıyor mu. Başhekimin böyle bir uygulamadan haberi var mı acaba?

Arzu

Çok geçmiş olsun, başhekimin duymaması mümkün değil, randevu için gittiğimde poliklinik odasında alindi bir bayandan, çığlıkları hepimiz duyduk.

Meryem

Merhaba yani demek ki hiçbir ağrı kesici veya hafif narkoz kullanılmıyor demek ki... Çok üzüldüm Şehir Hastanesi'ne yakıştıramadım.

Kadın Doğum Acil Servisinde Yaşanan Zorlayıcı Muayene Deneyimi

Pınar
15 Ekim 2024 02:16
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
06 Ekim 2024 02:04