Sukha Kuaför Kötü Ombre İşlemi

02 Ocak 2024 11:50

30.12.2023 tarihinde Sukha kuaföre randevu oluşturdum. Saçıma ombre işlemi yaptırmak istiyordum. Saçımı 7 ay önce komple boyamıştım. Ombreyi gri tonları istiyordum. Bana gri tonlarının olmayacağını söylediler. Soğuk sarı tonlarını istediğimde zor dediler. Ama saçın açılmasına bir bakalım ona göre net bir şey söyleriz dediler. Yani açık kapı bıraktılar. Daha sonrasında iki tur açıcı işlemi yaptılar. İlkinden sonra tekrar sorduğumda gri tonları olur mu diye bakacağız dediler. Süre dolduktan sonra saçımı yıkadılar boya işlemine geçtik. Boya yapmadan önce gri tonundan emin olup olmadığımı sordular. Ben de kendilerine gri olabilir mi ki diye tekrar sordum. Bana olacak gibi duruyor dediler. Ben de kendilerine eğer sıkıntısız tutacaksa yapabileceklerini söyledim. Yoksa soğuk sarı da olabilir dedim. Gri için tabii tutar dediler. Saçımın boyadılar ve sonrasında tekrar yıkadılar. Ama kurutma işlemine geçtiklerinde fark ettim ki saçımda İki ton vardı. Kendilerine 2 ton olduğunu söyledim. Saçımın içinde sarıların da olduğunu gösterdim ve bana bunun normal olduğunu mor şampuan kullandığımda düzeleceğini söylediler Tabii ki böyle bir durum yok. Zaten kendileri de o kadar olmadığını biliyorlardı ki. Bayan arkadaş işlem başlamadan önce öncesi sonrası çekimi yapabilir miyim diye sordu ben de evet dedim öncesini çekti ama sonrasını şarjım bitti bahanesiyle çekmedi. Çünkü kendileri de olmadığının farkındalardı ama beni geçiştirmeye çalıştılar ayrıca eve geldiğimde fark ettim saçımın arka kısmını yakmışlar kopmalar olmuş. Yani bir işlem olacaksa olacaktır olmayacaksa olmayacaktır insanları bu şekilde mağdur etmenin bir anlamı yok zaten içime de şüphe girmişti. Yanındaki kadının saçını komple boyadılar kuruttular. Kadın saçının hala beyaz olduğunu fark etmeseydi kadını öyle göndereceklerdi. Kadın fark edince kendi aralarında 3 kişi var yok var yok konuştular sonrasında kadın saçında beyaz olduğuna ısrar edince karar verip kadının saçını tekrar boyadılar. Kesim falan da yaptıracaktı kadın bu olaydan sonra resmen kaçarak uzaklaştı. Tamamen ticarethane amaç düzgün hizmet vermek değil milletin parasını almak. Ben 2800 lira para verdim ama aldıkları parayı gram hak etmiyorlar. Hakkımı helal etmiyorum.

10 Ocak 2024 12:18

Verilen cevaba istinaden yazıyorum. Asıl ben size olur mu olmaz mı diye defalarca sordum ve bana hep açık kapı bıraktınız saçın açılmasına bakarız ona göre konuşuruz deyip durdunuz. Ayrıca saçımın bir parçasını kuruttuktan sonra size saçımda iki renk olduğunu dile getirdim ama normalmiş gibi davrandınız mor şampuanla oturacak dediniz. Ben yaşadığım ve ağzınızdan çıkanları çok net hatırlıyorum. Kesinlikle gidilmemesi gereken bir kuaförsünüz.

09 Ocak 2024 20:29 (Şikayetten 7 gün sonra)
06 Aralık 2024 20:17

Gülten sonuçtan hiç memnun değil

Sabit Akkaya Hair Stylist Saç Rengi Olmadı

12 Aralık 2023 23:38
Sabit Akkaya Hair Stylist Saç Rengi Olmadı
Merve sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 02:10
MOT Hair & Style İki Kere Gitmeme Rağmen Asla İstediğim Rengi Yapmadı Saçım Mahvoldu!
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 09:54
Q Plus Hair Coiffeur Değişken Fiyatlar Ve Başarısız Saç Rengi Deneyimi!
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Ejder Servet Kuaför Turuncu Renk Saç Ve Eksik İşlem

02 Nisan 2024 16:44
Ejder Servet Kuaför Turuncu Renk Saç Ve Eksik İşlem

Sukha Kuaför Deneyimimde Hayal Kırıklığı!

29 Ocak 14:55