Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Suit Güzellik Merkezleri İl Değişikliğinin Yapılmaması Nedeniyle Ödeme Yaptığım Hizmet Yok

04 Mayıs 2024 11:28

Geçen yıl Niğde şubesinde inanılmaz ilgi ve alaka ile yüzde yüz kıllardan kurtulma garantisi verilerek tüm vücut epilasyon satışı yaptılar fakat sürekli erkek danışan yoğunluğundan dolayı rezervasyon iptali yapıldı. Seanslar sürekli aksadı. Sonunda il değişikliği nedeniyle (kayıt esnasında 81 il değişikliği yapılabilir denilmişti) Denizli şubesine kaydımın alınmasını talep ettim. 12 mayısta bu talebimin üzerinden 3 ay geçmiş olacak. Telefonla sürekli beni oyalıyorlar. Seansların düzenli olmaması ve uzun süreli ara nedeniyle kıllar yeniden ve yoğun şekilde çıkmaya başladı. Satın almış olduğum paketten ve müşteri hizmetlerinden asla memnun kalmadım. Yeni müşteri olarak kapıdan girerseniz çok ilgililer sonrasında telefonları bile açmazlar; mesajlara cevap vermezler. Ben Suit güzellik merkezinden hiç memnun kalmadım. Satılan hizmeti vermekten kaçınıyorlar. Artık bu hizmetin de bir önemi kalmadı. Çünkü seansların düzenli olması gerekiyordu. Ben bu konuda tüm haklarımı kullanacağım. Bu hizmette inanılmaz mağdur oldum.

Suit Güzellik Merkezleri Lazer Epilasyon Sonrası Memnuniyetsizlik Ve Para İadesi Sorunu

12 Temmuz 2025 08:49
suit-guzellik-merkezleri-lazer-epilasyon-sonrasi-memnuniyetsizlik-ve-para-iadesi-sorunu-2.jpg
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 10:57
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 15:19

01 Nisan 2024 10:06