Strong TV Netflix'te Hata Veriyor.

23 Ağustos 2023 00:386.873
Selma'nın Teşekkür Mesajı
Kumandada bulunan küçük bir detayı atladığımız için Netflix'i çalıştıramamışız. Telefonda yardım ederek sorunu hemen çözdüler. Çok teşekkür ederim.

Strong TV kurulumunu yaptık ancak Netflix'e bağlandığımızda sürekli olarak "anında izleme için uygun değildir" hatası alıyoruz. Netflix ile yaptığımız görüşme sonucunda, televizyonun lisanslı olmadığını öğrendik. 2. Ci oda için aldığımız bu TV'yi bu durumda kullanamıyoruz. Müşteri hizmetlerinin yardımını rica ediyorum bu konuda.

23 Ağustos 2023 11:57 (Şikayetten 11 saat sonra)

25917886 numaralı şikayet hakkında, Şikayetiniz dikkate alınarak problemleriniz en kısa sürede giderilecektir. Strong ürünleri hakkında sormak istediklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Işık Elektronik Müşteri İletişim Merkezi

23 Ağustos 2023 16:31

25917886 numaralı şikayet hakkında, Kullanıcımız ile konu hakkında görüşülerek, uzaktan bağlantı kurularak sorunu giderilmiştir. Değerli müşterimiz, Strong ürünleri hakkında sormak istediklerinizi internet sitemizde "Bize İletişim" bölümüne iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Işık Elektronik Müşteri İletişim Merkezi

Selma
24 Ağustos 2023 16:52

10 Mayıs 2025 00:45

Strong televizyonu alalı çok olmadı Netflix olduğu için almıştık bir süredir izliyorduk sorun yoktu ama şimdi desteklenmiyor diye sorun veriyor lütfen yardım istiyorum

19 Kasım 2024 19:27

Nasıl çözdünüz yazar mısınız bizde aynı sorunu yaşıyoruz?

Ela
Benzer Şikayeti Var
20 Eylül 2024 22:28

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm nasıl sağlandı yardımcı olur musunuz lütfen 🙏🏼

Strong Marka TV'de Netflix Açma Sorunu

9 Ağustos 2023 09:504.970

"Kısa zamanda geri dönüş yaparak çözüm odaklı sorunu giderme konusundaki hassasiyetiniz için teşekkürler..."

Strong Televizyon Hepsiburada'dan Alınan TV'de Netflix Sorunu - Acil Yardım!

25 Şubat 2024 00:147.583

Strong televizyon aldım hepsiburada.com dan kurulumunu sağladım ama Netflix e giremiyorum. Hesabınız bu cihaz üzerinde k...

Strong Televizyon Hepsiburada'dan Alınan TV'de Netflix Sorunu - Acil Yardım!
1 Destek

Strong Marka TV Netflix'e Girmiyor

23 Aralık 2023 20:328.376

Strong marka televizyon aldım, ancak bir sorunla karşılaştım. Servis tarafından kurulumu yapıldı fakat Netflix hiçbir şe...

Strong Marka TV Netflix'e Girmiyor

Tümünü Gör
Strong Televizyon Youtube.com'a Girmiyor!

Strong TelevizyonYoutube.com'a Girmiyor!

Muhitti
Strong Televizyon Değişim İstiyorum!

Strong TelevizyonDeğişim İstiyorum!

Hidayet
Strong Televizyon Wi-Fi Ekranına Ulaşamıyorum!

Strong TelevizyonWi-Fi Ekranına Ulaşamıyorum!

Beste
Strong Televizyon TV Youtube.com Hatası Veriyor!

Strong TelevizyonTV Youtube.com Hatası Veriyor!

Sinan
Strong Televizyon Sorunları

Strong TelevizyonSorunları

Mahmut
Strong Marka Televizyonum Youtube.com'a Girmiyor!

Strong MarkaTelevizyonum Youtube.com'a Girmiyor!

Yusuf

Öne ÇıkanKonular