Stradivarius Eksik Ürün Gönderdi

Stradivarius Eksik Ürün Gönderdi
09 Ocak 2024 16:26

Eksik ürün gönderildi. Depo kontrol edileceği belirtildi ancak hala dönüş yapılmadı. Sipariş numaram 5020*****19. Sistemden kontrol ettiğimde ürünün teslim edildiği görünüyor; fakat bir sonraki gün verdiğim siparişle birlikte sadece bir ürünüm elime ulaştı. Omuz çantam gelmedi. Ayrıca kargo paketi koli bandıyla kapatılmış. İki adet kargo bekliyordum ve her biri için ayrı bir sipariş veya kargo takip numarası olması gerekirken, sadece bir takip numarası verilmiş ve her iki ürün de teslim edilmiş olarak gözüküyor.

10 Ocak 2024 19:09

Teslim etmediği ürünün parasını yatırmıyor eksik ürün gönder ve kabul etmiyor Asla kabul etmiyor ben teslim almadığım ürünü neden ödemek zorumdayım böyle bir saçmalık olamaz terbiyesizlik bu kim bilir başka kime aynısını yapmışlardır Ürünü veya iadesini istiyorum

09 Ocak 2024 16:22

2 ayrı sipariş vermiştim iki siparişi karıştıp göndermişler ve çanta gelmedi aradıklarımda depoya baktıklarını söylediler hala mail bekliyorum Tarafımı aramanıızı ve ürünü temin etmenizi istiyorum ücret iadesi istemiyorum

Siparişim Teslim Edilmedi, Seyahat Öncesi Acil Çözüm Bekliyorum

12 Ağustos 16:17
Eliz sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 00:46
Siparişimde Eksik Çanta Ve Açık Kargo Poşetiyle Karşılaştım
Siparişimde Eksik Çanta Ve Açık Kargo Poşetiyle Karşılaştım

14 Aralık 2023 21:05
Stradivarius Sipariş İade Edilmiş
Stradivarius Sipariş İade Edilmiş
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 14:38

14 Aralık 2023 18:52