Stayforlong Stay For Long İrade Dışı Rezervasyon İptal İşlemi

19 Haziran 2024 08:51

Trivago'nun yönlendirmesiyle otel rezervasyonumu Stayforlong isimli siteden yapmak durumunda kaldım. Sonrasında oteli arayıp kaydımın oluşturulduğunu öğrendim. Bir gün öncesinde rezervasyon numara bilgisi içeren mail geldi. Fakat oteli tekrar aradığımda rezervasyonun iptal edildiği bilgisini aldım. Konuyla ilgili muhatap bulamayacağım sanırım. Bu siteyle sorununu çözen varsa yardım edebilir mi?

Yorumlar (5)

Furkan

Merhabalar ben de aynı durumu yaşıyorum umarım problemi çözebilirler. Mail attınız mı büşra hanım stayforlong'a? Problem devam ediyor mu?

Furkan

Bilgi için teşekkür ederim, bende mail attım ama henüz geri dönüş olmadı maalesef

Büşra

Bu site aracı site olarak geçtiği için ve orijinal acente olmadığı için muhatap bulmakta sorun yaşadım başta ama sonrasında benim dışımda halledildi.

Büşra

Merhabalar ancak görebildim mesajınızı. Mail attım ama dönüş olmadı. Bende rezervasyon numarası vardı rezervasyon yaptırdığım otel, acenteyle iletişime geçtiğini söylemişti sonrasında halledildiğini söylediler ben hiçbir şey olmamış gibi kaldım. Bir sorun yaşamadım. Umarım çözülmüştür sizin sorununuz

19 Kasım 2024 14:01

27 Ekim 2024 00:57