Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 15:38

6 Nisan'da Gaziemir'de bulunan Star Yapı Market'ten boya aldık. Evimizi boyamak için boya karışımı bitince oradaki görevli kapağı açtı. Seçtiğim renkle oradaki renk bana aynı gelmedi, renk çok açık geldi. Görevli, boya yapılınca duvarda aynı renk olacağını söyledi. Ancak beni yeterince bilgilendirmedi ve duvara sürünce aynı renk olacağını, bakmanın yeterli olmayacağını belirtmedi. Sonra boyayı koyulaştırdı ve biz de boyayı sürdük. Ancak renk bildiğiniz koyu gri oldu. Bayram olduğu için mağaza kapalıydı ve mecburen boyadık. Bayramdan sonra mağazaya gidip durumu anlattım ve 'Ya boya verin ya da gelin evimi istediğim renge boyayın' dedim. Ancak personelin maaşından kesinti yapacaklarını söylediler. Şimdi ise hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmiyorlar. Ben nereden bilebilirim ki boya duvarda nasıl duracak? O kadar bilgim olsaydı, gidip kafama göre boya alırdım. Sizin elemanınız daha sattığı boya duvarda nasıl duracağını bilmiyor. Siz böyle mi iş yapıyorsunuz? Müşteri memnuniyeti nerede? Söylediklerinizden nasıl cayabiliyorsunuz? Ben mağdurum, hakkımı sonuna kadar arıyorum ve zararımın tazmin edilmesini talep ediyorum.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Erman Ticaret(Karşıyaka İzmir) Görevlinin Yanlış Yönlendirmesi

23 Ocak 2024 13:40
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Taşkın Yapı Market Ürün Değişiminde Ve İadesinde Sorun Yaşadım!

21 Temmuz 2025 10:43
Raziye sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 19:44