Star Batman İle Yolculuk: Otogar Girmeyen Ve Yolcu Aktaran Kaotik Deneyim

05 Aralık 2024 12:10

Zamanında Aksaray'dan Şanlıurfa'ya Star Batman otobüs firmasından bilet almıştım. Önceden de alıyordum ama artık almayacağım. Sebebini hemen özetleyeyim:
Öncelikle otobüs Obilet üzerinde Aksaray terminaline girecek yazmasına rağmen girmedi yol kenarına gelmemizi istedi. Daha sonra otobüsüme bindim. Adana'ya kadar yine hiçbir otogara girmedi ve sürekli yol kenarından yolcu aldı. Bunun sebebini bilmiyorum ama büyük olasılıkla otogara girdiğinde 50 ya da 100 TL gibi bir miktar para ödendiğinden firmalar bundan kaçınıyor. Asıl şok Adana'da bir dinlenme tesisine geldiğimizde bana ''Bu otobüs Şanlıurfa otogarına girmeyecek seni bizim firmamızın diğer otobüsüne bindireceğiz.'' deyip indirdiler ve diğer bir Star Batman otobüsüne bindirdiler ve bu emrivaki oldu. Yani sormadan, ikna etmeden emir verirmiş gibi. Diğer otobüse bindirdiler. Bari istediğimiz boş koltuğa otursak yok ama yine şuna buna otur dediler. Eski otobüsteki koltuk numarasına oturmayı düşünmemiştim bile zaten ki öyle de olmadı. Sonuç olarak zaten bilet fiyatı öderken otogara girme fiyatını bizden alan firma üstüne benim sigortam başka bir otobüse biteceğini bile bile zorla başka otobüse bindiren Star Batman böyle bir firmadır. Zaten ne ikram ne kolonya ne otobüsün içine iyi bir koku sıkma hiçbiri olmadı. Muavin hatta sigara içiyor en önde kapalı alanda. Bilet satın alma demiyorum şu ana kadar 4 bilet aldıysam 3 ü kötü bir durumla sonuçlandı. Bir kez daha şans vermem açıkçası. Almak isteyenler için şikayetimi dile getirmek istedim.

24 Şubat 2025 05:57
Star Batman Firması İle Kâbus Gibi Yolculuk
Rozelin sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2023 17:38
Star Batman Seyahat Gitmeyeceği Yere Bilet Satıyor
Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 23:39

18 Ocak 2025 02:28
Star Batman Otobüs Firmasında Mağduriyet Üstüne Mağduriyet!
Star Batman Otobüs Firmasında Mağduriyet Üstüne Mağduriyet!
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 12:01