Onur sonuçtan hiç memnun değil

Kimlik Kaybı Sonrası Yetersiz Destek

26 Aralık 2024 12:49

Pazar günü SSC tur ile Karadeniz, Batum, Tiflis, Kars, Erzurum turuma başladık. Tiflis'e geldiğimizde kimliğimi kaybettiğimin farkına vardım. Yardımcı olunmadı. Tek başıma yurt dışında kaldım. Konsolosluğa başvuru yapıp geçici pasaportumu aldım. Türk olmak başka bir duygu, sahipsiz bırakmadılar. Kesinlikle SSC turu önermiyorum. Malitur en iyisi. 4.500 TL uçak ödemesini yaptım, Kars ve Erzurum'a gidemedim, iade de yok. Yazık gerçekten.

27 Aralık 2024 07:55

Beraber turdakiler güzel organize olmuşlar rehberi savunmaya geçmişler diyebilirlerdi konsolosluk tan pasaportu alıp 1 saat geçte gidebilirdik ama keyiflerini bozamazlar başlarına gelmediği için anlamazlar yurt dışında kalmış ne yapacak parası var mı yok mu demezler

03 Şubat 2025 09:22

SSC tur şirketinden şikayetçiyim yurt dışında kimliğimi kaybettiğim için beni Tiflis'te yüzüstü bırakıp yolculuklarına hiçbir şey olmamış gibi devam ettiler bu durumu ben ilgili mercilere bildirdiğim için utanmadan beni bir de kırmızı listeye almışlar bir daha bu şirketle yolculuk yaşamazsınız diye dolayısıyla bu malum tur ile seyahat edecek arkadaşlara bu söylediklerimi dikkate almalarını dilerim not: Her an bilmediğiniz bir ülkede tek başınıza kalabilirsiniz arkalarına bile bakmadan giderler hattınız yurt dışına içine açık olsun konsolosluğa haritadan bakın aklınızda bulunsun çevirinizi hazır bulundurun insanları tehlikeli başınıza bela gelme ihtimali çok çok yüksek şimdilik söyleyeceklerim bu kadar

Yorumlar (8)

Berna
Berna

Aynı tura eşimle katıldık... Her şeyden önce şunu söylemeliyim ki organize olma durumu söz konusu olamaz bu sadece adil düşünce adil olma durumudur kaldı ki bu turda kimse kardeş akraba vs değil bu anlamda hepimizin fikri empati yaparak bu yorumları özgür düşüncemizle yaptık. Biz SSC turdan çok çok memnun kaldık en çokta rehberimiz samet bey şoförümüz Selahaddin bey çok ilgililerdi her şey çok güzeldi çok teşekkürler ediyoruz.🥰yine tur alacağım ve yine SSC tur olacak.

Çiçek

Onur bey hala bizi suçluyor bu durum üzücü keşke tatsızlık olmadan devam etseydi ama maalesef olmadı olanlardan herkes üzgün

Onur

Araçla yolda gidiyorsunuz aracın lastiği patladı 2 saat araçla uğraşıldı diyelim olabilecek bir şey değil mi kimlikte kaybolabilecek şey değil mi hemen hemen sabah 9 gibi çıkışmış konsolosluk 09.30 da açılıyor 10 dakikalık işti ama yapılmadı Adana'da bırakılmadım yurt dışında bırakıldım oraya git buraya git böyle olmaz alacaktı götürecekti işi çözecekti kolaya kaçıldı kesinlikle SSC tur bitmiştir benim için arkadaşlarımda gitmişti rezil oldular CİMER'e şikayet ettiler CİMER'e şikayet ettiler diye SSC turla ilişkilerini kestiler adliye herkese söyleyeceğim kesinlikle düşünülmesin fazla verilir maliturla gidilir müşteri kaybetsinlerde anlasınlar neyin ne olduğunu

Adviye
Adviye

Öncelikle aynı tura eşim ve çocuğumla beraber bende katıldım. Yaşananlara bizzat şahit olarak Onur beyin rehberimizi ve turu suçlayıcı yorum yapması çok yersiz olmuş. Rehberimiz Samet bey ve Selahaddin bey Batum'a çıkış yapılmadan önce defalarca kez uyarılarda bulundular. Kimlik kaybı veya kimlik de hasar olursa dönüş olmaz konsolosluğu gidilmesi gerekir ve kendi imkanlarınızla dönmek zorunda kalırsınız diye. Sonuçta bu bir tur planlı programlı olan bir şey bir kişinin yüzünden tur aksamaz. Ve rehberimiz elinden geleni yaptı yardımcı oldu Onur beye de. Onur bey ille birini suçlayacaksa kendinde bulsun suçu kimliğine sahip çıkması gerekiyordu.

Hande
Hande

Yukarıdaki çiçek hanımın dediklerine harfi harfine katılıyorum. Hep birlikte aynı turdaydık ve gerekli açıklamalar sürekli tarafımıza yapıldı. Gürcistandan ayrılırken ayağımı sakatladım her şeyiyle çok ilgilendiler hastaneye gidebileyim diye taksime kadar ayarladılar. Samet bey ve Selahaddin bey'e desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Dilann
Dilann

Aynı turda bende vardım çiçek hanıma katılıyorum Samet bey ve Selahaddin beye emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

Çiçek

Şikayet ci olan kişinin yanlış bilgi vermesini istemem kesinlikle rehberimiz gerekli açıklamaları yapıp nüfus kağıdı kaybetmemiz için ikaz etmişti bir şanssızlık olmuş ve onur bey kaybetmiş bundan dolayı rehber suçlanamaz ayrıca gerekli yardımı yaptılar neler yapması gerektiği ni anlattı gidilmesi gereken yerler ve saatler vardı mecbur o saatte oradan ayrılmamız gerekiyor du onur beyin Şikayet çok gereksizdi her şey çok güzel di rehberimiz serhat beye çok Teşekkür ederim

Çiçek

Serhat değil samet bey olacaktı.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
19 Mayıs 2024 21:46

Dilşat
08 Şubat 2025 10:03
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
27 Ağustos 2023 16:23