Sportinn Den Alışveriş Yapmak Hatadır

Sportinn Den Alışveriş Yapmak Hatadır
16 Nisan 2024 14:39

Sportinn.com.tr internet sitesi üzerinden 14/03/2024 tarihinde ts 140383760 sipariş numarası ile satin aldığım Nike Dunk Low ayakkabı, ilk haftada bileklerinden yırtılmaya başladı. Siparişim 15/03/2024 tarihinde düzenlenen 1542024000005777 numaralı fatura ile ürün 18/03/2024 tarafıma kargo ile teslim edildi. Ürünü geçen 8 günde, yalnızca 3 kaz giymeme rağmen, bilek kısımları aşınmaya, ip ip sökülmeye ve derisi kalkmaya başladı.
Mike marka bir ayakkabının bu kadar kısa sürede, kullanım hatası bağımsız bozulması, ürünün kusuru olduğuna işaret
ettiğinden İadesini talep ettim. İncelenmesi için bana ürünün ulaşmasından sonraki 8. Günde ürünü kargoya vererek incelemeye gönderdim. Ancak ne müşteri hizmetlerine ne de WhatsApp iletişim hatlarına ulaşmak mümkün oluyor. Arayarak ulaşmak zaten imkansız ancak WhatsApp dan sadece tersleyerek yarım yamalak cevaplar alıyorum. İnceleme talebime yasal sürede yanıt vermezlerse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı ve konuyla ilgili CİMER'e de kayıt oluşturduğumu bildirmek üzere yazıyorum.

16 Nisan 2024 15:18 (Şikayetten 39 dakika sonra)
Buket
Buket
16 Nisan 2024 15:31

İletişime geçtiler ve hiçbir çözümde bulunmadılar. Bana neden reddedildiğimi sormam için mail adresi veriyorlar bir de. Burası asla alışveriş yapılacak bir yer değil. Kusurlu ürünlerini bana geri kargolayacaklarını söylemeye aramışlar. Ayakkabının 2 hafta onlarda kalması ve ben uğraşmadan haber alamamam ise cabası. Ürün inceleme ekibi dedikleri de ayakkabıya bakıp hadi geri gönderelim deyip geçen bir ekip tahminimce. Tüketici Hakem Heyeti evraklarımı doldurmaya başladık avukatımla. Böyle mağazalarla uğraşmaktan asla çekinmeyin ve sonuna kadar hakkınızı arayın! Gerekirse davaya kadar da gideceğim.

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Sportinn Zorda Kalmadıkça İade Yapmıyor

24 Ocak 2024 19:54
Sportinn Zorda Kalmadıkça İade Yapmıyor
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
22 Şubat 2025 09:53

Kullanılmış Gibi Gelen Ayakkabı Ve Olumsuz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Alperen
07 Eylül 2025 18:24
Musa sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 15:29
sportinn-magazasi-garanti-kosullarina-uymuyor-4.pdf
sportinn-magazasi-garanti-kosullarina-uymuyor-3.pdf
sportinn-magazasi-garanti-kosullarina-uymuyor-2.pdf
sportinn-magazasi-garanti-kosullarina-uymuyor-1.pdf
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
12 Ocak 2025 17:36