Eda sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 15:20

Geçtiğimiz günlerde Sosyopix uygulaması üzerinden erkek arkadaşıma yılbaşı için yılbaşı ağacı temalı hediye ürünü aldım. Dün hediye erkek arkadaşıma ulaştı ve aldığım ürünle alakası yoktu. Sosyopix ile iletişime geçtim, mail adreslerine fotoğraf yollamam gerektiğini söylediler. Yolladım, bana geri dönüş yaptılar ve hata kendilerinde olmalarına rağmen beni kargo firmalarıyla uğraştırmayı seçtiler. Ben mağdur olmuşken ve erkek arkadaşıma karşı da mahcup olmuşken bu durumu düzeltmek için hiçbir teklifte bulunmadılar. Kişiselleştirilmiş fotoğraflarımın bile iadesini yapacağım, böyle bir saçmalık görmedim. Kendi yanlışları yüzünden kargo firmasıyla ben uğraşmak zorunda değilim. Müşteri memnuniyeti ve telafi adına herhangi bir girişimi olmayan bir platform.

28 Kasım 2024 16:26 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz mesaj doğrultusunda gerekli çalışmalara zaman kaybetmeden başladık. Sizi en kısa zamanda bilgilendireceğiz. Sosyopix.com servis ve hizmetleriyle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda size yardımcı olmayı çok isteriz. Sevgilerimizle, Sosyopix Mutluluk Ekibi.

Eda
Eda
02 Aralık 2024 18:40

Şikayeti yazdığım günün ertesi günü beni saat 10 civarı aramışlar, duymadım. Geri dönüş sağladım ve sipariş numaramı istediler yetkiliye söyleyeceklerini ve bana tekrar geri dönüş olacağını bildirdiler. Hafta sonu girdi araya ve cumartesi pazar çalışmıyorlarmış. Bugün (pazartesi) beni saat 9.15 te aradılar, açtım ve telefon direk kapandı. Tekrar aradığımda mesai saat dışı olduğuna dair bilgi verildi. Bu durum tam bir fiyasko. İlgisizlik had safhada… Bir haftadır bu durumla uğraşıyorum. Para iademi istiyorum.

Refiye sonuçtan hiç memnun değil

Refiye
10 Şubat 2024 12:18

02 Aralık 2024 15:16
Asilkan sonuçtan hiç memnun değil

Asilkan
26 Temmuz 2023 15:18