Retro sonuçtan hiç memnun değil

Sosyalgram Hizmet Kalitesi Ve Çözümsüzlük

24 Eylül 2023 15:01

Sosyalgram adı altında etkileşim ve sosyal medya hizmeti sunan kalitesiz bir kurumdan hizmet aldım. 15 gündür videolarım 260 beğeni 67 görüntüleme şeklinde duruyor. İzlenme etkileşimini sorduğumda günaşırı telafi sağlıyoruz diyerek geçiştirdiler.

11 Ekim 2023 00:32

1 ay süren mücadelem sonrası şirket sahibi olduğunu söyleyen kişiyle iletişime geçtim. Satın aldığım hizmetin ulaşmadığını sürekli hatalar yaşandığını ve iade politikalarında yazdığı üzere iade hakkımı talep ettim. "İade yok" telafi bekleyeceksiniz dediler. Resmen keyiflerini bekliyorum 1 aydan fazla oldu. En son iade etmemek için direnmekten vazgeçip "anlaşıldı, siz kötü niyetlisiniz" diyerek telefonu yüzüme kapattı. WhatsApp üzerinden iletişime geçtiğim numaradan engellediler. Paramı da alamadım hizmet de. Kısacası pişmanlık duymak istemiyorsanız bir adım geri atın. Paranızla reklam yapın daha hayırlı olur.

28 Ekim 2023 15:29

5 gün oldu ne arayan var ne soran

16 Ağustos 2024 00:41 (Şikayetten 10 ay sonra)

Sayın r****, "Sosyalgram Hizmet Kalitesi Ve Çözümsüzlük" Başlıklı şikayetinizi teknik ekibe ilettik. İlgili ekibin, sorununuzu hızlıca çözebilmesi için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Saygılarımızla, bayıgram digital ltd

Mert sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 22:17