Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Sosyaldigital Yalan Üzerine Kurulmuş Bir Site

19 Mayıs 2024 22:25

Sosyaldigital sitesi üzerinden satın aldığımız "Türk Gümüş Paket" hizmeti gerçek kişiler tarafından açılmış aktif kullanılmayan hesaplar, örnek vermek gerekirse; 2021 ocak ayında hesap açılmış, aynı gün içinde 6 paylaşım yapmış ve bir daha paylaşım yapmamış hesaplar. Satın alınan 5.000 kullanıcının Instagram tarafından 1.500 kişisi engellendi. 100.000 takipçisi olan hesaplardan reklamımız yapılacağı söylendi, yapıldı da fakat, 100.000 takipçi olan hesabın takipçileri :) anladınız siz. Kullanıcıların hepsi 2021 yılında aynı kişiler tarafından 2. 3. 4. 5. Kez açılan hesaplar. (100.000 kullanıcısı olan hesaplarda sadece 6 paylaşım var). Not: Karşınızda bir muhatap var ama sizin söylediklerinizi duymayan, hep kendilerini haklı gören konuşmalar yapınca konuşmayı uzatmayıp hizmet almayı sonlandırdık. Organik olarak hiçbir katkısı olmayan bir site. Sadece takipçi sayınız artsın istiyorsanız doğru adres, bunun dışında söylenenlerin hepsi yalan.

21 Mayıs 2024 17:16 (Şikayetten 1 gün sonra)
23 Mayıs 2024 12:23

Yazdığım şikayet ile verilen cevabı, diğer kullanıcıların değerlendirmesine bırakarak konuşmayı sonlandırmak istiyorum.

23 Mayıs 2024 12:32

Not: Hizmet aldıktan sonraki paylaşımlarımızda organik izlenmelerde ciddi bir düşüş var (sanırım Instagram algoritması aldığımız hizmeti anladı), İşin kolayına kaçalım derken, organik izlenim ve organik takip sorunu yaşıyoruz. Meta reklamları vererek tekrardan izlenim sayımızı arttırmaya çalışıyoruz.

26 Mayıs 2024 16:23

Gönderilen takipçilerde algoritmanızı olumsuz etkilemesi gibi bir durum söz konusu değildir. Aldığınız hizmetin bununla bir ilgisi yoktur. Gerçek kullanıcılar gönderim sağlandığında aksine algoritmanızı olumlu bir şekilde etkiler.

28 Mayıs 2024 14:10

Ben size olanı söylüyorum, siz yine bildiğinizi okumaya devam ediyorsunuz. Taktiri paketi almak isteyenlere bırakıyorum.

28 Mayıs 2024 18:27

Siparişinizi kontrol edebilmemiz açısından SD ile başlayan sipariş kodunuzu iletir misiniz?

29 Mayıs 2024 23:10

Olayların içinde olup bir bu kadar, bir haber olamazsınız. WhatsApp da yazıştık, tüm mesaj geçmişleri duruyor, hatta ilk siz WhatsApp'tan bana yazdınız, aynı konuşmanın devamında ben size şikayetimi söylediğimde sipariş numarasını paylaşır mısınız dediniz, bende size konuşmalarımız burada duruyor zaten siz bana ulaştınız dememe rağmen her gün yüzlerce kişi ile konuşuyoruz yalanına sığınarak olayı saçma bir yere çektiniz. Whatsapdaki yazışmaları okusanız sorun çözülürdü. Orada da size yazdım buradanda yazıyorum, biraz dürüst olsun. Ben konuyu uzatmamak istedikçe siz uzatıyorsunuz. Ben şikayetimi yazdım siz cevap verdiniz konu burada noktalansın, bırakın bu konuşmaların neticesinde kim paket almak istiyor ya da istemiyor, müşteriniz olacak insanlar karar versin.

06 Haziran 2024 16:25

Siparişinizi kontrol ettiğimizde gönderilen tüm kullanıcıların organik ve gerçek kişiler olduğunu görüntülemekteyiz. Instagram algoritması gerçek kullanıcılar tarafından işlem yapılan hesaplara olumsuz etki etmez.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Takipçi Paketleri Vaadini Yerine Getirmedi, Mağdur Oldum

25 Eylül 08:20
aldigim-takipci-paketleri-vaadini-yerine-getirmedi-magdur-oldum-1.jpg
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 18:43

10 Aralık 2024 17:18

Düşmeyen Takipçi Paketiyle Yaşadığım Kayıplar Ve Telafi Sorunları

03 Ekim 10:39
Murat sonuçtan çok memnun

30 Ağustos 2023 02:18
"Berkay Bey'in ilgi ve alakası sayesinde sorunum çözüldü. Hizmetinin arkasında duran bir firma olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Tüm herkesin gönül rahatlığıyla sosyalevin sitesinden hizmet almasını tavsiye ediyorum. Teşekkürler..."