Bugra sonuçtan hiç memnun değil

Songül Alcı Saç Ekimi Saç Ekimi Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklıkları

Songül Alcı Saç Ekimi Saç Ekimi Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklıkları
12 Nisan 2024 15:13

S***** A*** saç ekimi hüsranı, ilk başta tanışınca güven veriliyor. Gayet nezaketli birisi olduğu izlenimi uyandırıyor kendisi, ancak ekim günü geldiğinde her şey değişiyor. Ekimi kendi yapacağını belirtti ama hiç kendisini ekim sırasında görmedim. Yalandan on dakika uğradı ve gitti. Çalışanları, stajyer pozisyonunda olanlar, donör alanını mahvettiler. Yapılan ekim hiç tutmadı, sadece benim değil, tesadüfen tanıştığım kişiler de aynı durumdalar. Bunu kanıtlayabilirim. Sekiz on saat sedye üzerinde yatıyorsunuz, kan revan içinde oluyorsunuz. Operasyon sırasında söylenenleri anlamak güç olabiliyor. Ekim sonrası bakım nasıl yapılacağına dair soru sorduğumda ise 'Anlattım ya' şeklinde bir cevap aldım ve telefon yüzüme kapatıldı. Bu tam bir hayal kırıklığı. O dönem Medical Park Göztepe'de yaşanmıştı. Bu işlem sonrasında hastane ile de ilişkisi başka sebeplerden kesilmiş. S***** A***, pişmanlık yaratıyor. Zaten psikolojik bir sorun olan saç kaybı, inanın daha kötü bir hale getiriliyor. Tek ben değil, birçok kişi de pişman.

Baykan
Baykan

Yazdığınız hemen hemen tüm negatiflikleri bende yaşadım. Asla tavsiye de etmiyorum.

Bugra
Bugra

Maalesef öyle sadece siz ben değil farklı kişiler de yaşamış olduğunu gördüm her şeyi parayı alana kadar

Selda
Selda

Merhaba, saç simülasyon uzmanıyım. Saç ekim merkezleri ile çalışıyorum. İşlem sonrası enseden alınan greft izlerini ve saç seyrekliğini kamuflaj yöntemi. Detaylı bilgi verebilirim düşünürseniz.

Saç Ekimi Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İlgisiz Hizmet

02 Ağustos 2025 17:18

Saç Ekiminde Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

23 Aralık 2024 21:39
Saç Ekiminde Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları
Anil sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 03:18