Solingen Doğrama Bıçağı Paslandı

14 Haziran 2023 05:125.974

Solingen orijinal bıçak paslandı. Meyve bıçaklarımda ve soyacağım da sorun yaşanmazken bu ürünüm paslandı. Kısa bir zamanda böyle olması hiç normal değil. Sizin gibi ismi olan bir firmanın bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Acilen yardım talep ediyorum.

28 Aralık 2023 12:31 (Şikayetten 6 ay sonra)

Merhaba, Ürün fotoğrafında bıçak ağzının çok fazla darbe aldığını ve ürün formunun bozulduğunu görüyoruz. Öncelikle ürününüzün çelik kısmından pas atmamasını istiyorsanız sert zeminlerde ya da herhangi bir şeyi açmak için kullanmamız gerekir. Sağlıklı günler dileriz.

7 Mayıs 2024 02:20

Ürün kısa bir sürede bu hale geldi diğer ürünlerimden memnunken bu ürünün böyle çıkması beni hayal kırıklığına uğrattı

Gratis Solingen Tırnak Makası Kesmiyor

Gratis'ten aldığım Solingen marka küçük tırnak makası tırnakları kesmiyor. El tırnaklarını katlı ve zorlanarak kesiyor. ...

Serpil
11 Temmuz 2024 21:061.242

Tedi isimli mağazadan Solingen markasına ait ayak törpüsü aldım. Daha kullanmadan elime alıp ayağımı sürdüğüm andan itib...

Solingen Hatalı Ürün Kalitesiz Ürün

WMF Fusiontec Düdüklü Tencerede Paslanma Ve Garanti Kapsamında Ürün Değişimi Talebi

Tolga
28 Ekim 2025 16:573.202

"WMF şikayetimden sonra benimle iletişime geçti, hatalı düdüklü tencerem ve pilav tencerem yenileriyle değiştirildi. Yenilerinde aynı paslanma ile karşılaşmamak için yenilerini çelik tercih ettim, teşekkürler."

Arnica Ürününde Sekman Kalitesizliği Hayal Kırıklığı Yarattı

15 Haziran 2025 00:30181

"Teşekkürler"

Arnica Ürününde Sekman Kalitesizliği Hayal Kırıklığı Yarattı

Solingen El Rondosu 3 Kullanımımda Pert Oldu

Solingen El Rondosu 3Kullanımımda Pert Oldu

Elife
Solingen Başka Bir Ürün İle Değişim İstiyorum!

Solingen Başka BirÜrün İle Değişim İstiyorum!

Biray
Solingen Rondo Bıçak Kalitesizliği