Sneakerslife.tr Çin Malı Replika A Kalite Çakma

08 Ocak 2024 10:49

Ürünler Çin malı replika olduğunu öncelikle bilin. Olumsuz yorumların hepsini siteden siliyorlar, bunu da bilin. Sadece olumlu yanıtlar kalıyor. Replika ürünler kalite olarak görsel olarak iyi olabilir. Ayakta orijinal kadar rahat değildir ve ömürleri de uzun değildir. Ben üç çift spor salonu için aldım; gelen ayakkabılar resimdekinin aynısı, kutulamaları güzel, ayakkabılar da güzel ama orijinal rahatlığı yok. 10.000 TL'lik ayakkabıyı gidip 1.500 TL'ye alıyorsunuz. İnsanlar orijinal mi diye soruyor. Barkod olayı da yalan, sadece sitelerini açıyor. Alın bir çift orijinal ayakkabı, barkodunu taklit etmek çok mu zor? Özetle, ayakkabılar Çin yapımı A kalite taklit. Dışarıda giyecek arkadaşlar, ona göre kaliteli iç taban alıp giysinler. Bu bilgiyle alın, taklit ayakkabı aldığınızı unutmayın. Firmalar ücret iadesi yapmıyor. Kargoda ne adres var ne de kimin gönderdiği bilgisi var, muhatap bulamazsınız ama İstanbul / Fatih bölgesinden geliyor. Size bir bilgi daha, firma adını biliyorum ama yazmayacağım, kargodan öğrendim. Onu, sorun yaşarsam adrese giderim diye saklıyorum ama şimdiye kadar sorun yaşamadım. Spor salonu için senelerce sorunsuz giyerim.

Rüya sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 23:14

Sneakerslife.tr Orijinalliği Şüpheli Ayakkabı Satıyorlar!

27 Ekim 2023 20:00
Sneakerslife.tr Orijinalliği Şüpheli Ayakkabı Satıyorlar!
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
22 Ocak 2024 17:06

07 Temmuz 2024 09:45
Sneakerslife.tr Görsel İle Alakasız Ürün
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
28 Eylül 2024 16:15